Çözüldü Oyunlarda F ve Q klavye farkı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
Ya ben hızlı yazıyorum falan kâtip olmayı düşünüyorum ancak F klavye kesinlikle daha iyi deniliyor. Ben şimfi çok da oyun oynayan biriyim F klavyede oyun nasıl oynanıyor tuş kombinasyonu falan? Ya da oynanır mı?

Çözüm
10 parmak yazım için Türkçe kelimelere en uygun klavye F klavyedir. Parmakların konumlanışı ve tuşların basım sıklığına göre ayarlanır, olabilecek en hızlı yazım elde edilir. Q klavyede de aynı durum İngilizce kelimeler için geçerlidir. Oyunlar için oyun içi tuş ayarlarından normalde WASD tuşlarının olduğu konuma F klavyedeki tuşları atarsanız her zamanki gibi oynayabilirsiniz.
10 parmak yazım için Türkçe kelimelere en uygun klavye F klavyedir. Parmakların konumlanışı ve tuşların basım sıklığına göre ayarlanır, olabilecek en hızlı yazım elde edilir. Q klavyede de aynı durum İngilizce kelimeler için geçerlidir. Oyunlar için oyun içi tuş ayarlarından normalde WASD tuşlarının olduğu konuma F klavyedeki tuşları atarsanız her zamanki gibi oynayabilirsiniz.

Çözüm

Benim oyuncu klavyem var Q klavye acaba normal yazı için 250 300'e bir F klavye alsam oyunları Q da oynasam kafa karisikligi ya da bir engel olur mu?

Benim oyuncu klavyem var Q klavye acaba normal yazı için 250 300'e bir F klavye alsam oyunları Q da oynasam kafa karisikligi ya da bir engel olur mu?
Katip falan olmayacaksanız F klavye olmadan Q klavyeyle de yeterince hızlı yazabilirsiniz. Hızlı yazım alıştırma siteleri mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…