Çözüldü Oyunlarda F ve Q klavye farkı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
Ya ben hızlı yazıyorum falan kâtip olmayı düşünüyorum ancak F klavye kesinlikle daha iyi deniliyor. Ben şimfi çok da oyun oynayan biriyim F klavyede oyun nasıl oynanıyor tuş kombinasyonu falan? Ya da oynanır mı?

Çözüm
10 parmak yazım için Türkçe kelimelere en uygun klavye F klavyedir. Parmakların konumlanışı ve tuşların basım sıklığına göre ayarlanır, olabilecek en hızlı yazım elde edilir. Q klavyede de aynı durum İngilizce kelimeler için geçerlidir. Oyunlar için oyun içi tuş ayarlarından normalde WASD tuşlarının olduğu konuma F klavyedeki tuşları atarsanız her zamanki gibi oynayabilirsiniz.
10 parmak yazım için Türkçe kelimelere en uygun klavye F klavyedir. Parmakların konumlanışı ve tuşların basım sıklığına göre ayarlanır, olabilecek en hızlı yazım elde edilir. Q klavyede de aynı durum İngilizce kelimeler için geçerlidir. Oyunlar için oyun içi tuş ayarlarından normalde WASD tuşlarının olduğu konuma F klavyedeki tuşları atarsanız her zamanki gibi oynayabilirsiniz.

Çözüm
10 parmak yazım için Türkçe kelimelere en uygun klavye F klavyedir. Parmakların konumlanışı ve tuşların basım sıklığına göre ayarlanır, olabilecek en hızlı yazım elde edilir. Q klavyede de aynı durum İngilizce kelimeler için geçerlidir. Oyunlar için oyun içi tuş ayarlarından normalde wasd tuşlarının olduğu konuma F klavyedeki tuşları atarsanız her zamanki gibi oynayabilirsiniz.

Benim oyuncu klavyem var Q klavye acaba normal yazı için 250 300'e bir F klavye alsam oyunları Q da oynasam kafa karisikligi ya da bir engel olur mu?

Benim oyuncu klavyem var Q klavye acaba normal yazı için 250 300'e bir F klavye alsam oyunları Q da oynasam kafa karisikligi ya da bir engel olur mu?
Katip falan olmayacaksanız F klavye olmadan Q klavyeyle de yeterince hızlı yazabilirsiniz. Hızlı yazım alıştırma siteleri mevcut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı