Oyunlarda Format Sonrası FPS Düşüşü

Erasmus

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dün bilgisayarım formattan geldi. ( bilindik bir yerde yaptırdım tanıdık yani ) Anında League of Legends (grafikleri very low falan yaptım hepsini yine hiçbir şey fark etmedi ama normalde ultrada 30 FPS ) ve Steam hesabımdan son günlerde bağlandığım Street Fighter 4'ü indirdim. LoL'de normalde 30 FPS rahat alırken formattan gelince en fazla 4-5 FPS olmaya başladı. Street Fighter da aynı, kısacası her oyunda böyle. Driver'ı falan güncelledim, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tanıdık dediğin adam RAM, ekran kartı veya işlemcini değiştirmiş olmasın? İlk önce bunları kontrol et.

Selam, aynı sorun bende de oldu. Format sonrası oynadığım 2 oyunda (CS ve LoL) fps aşırı derecede düştü. (formatı kendim attım). Performans ayarlarını en yüksek yaptığım halde sorun devam ediyor ve güncel driverlar da yüklü. Sistem Windows 7 Ultimate 32 bit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı