Oyunlarda FPS sorunu

freshrefreshh

Hectopat
Merhabalar, sistemim bu şekilde şuana kadar çok ağım şağımlık bir oyun oynamadım. R6S, Detroit bir de Batman Arkham Knight oynadım ancak şöyle bir sorun var: R6S'i 1080P Ultra'da 150 FPS civarı alırken Detroit ve Batman Arkham Knight'da FPS'im düşük oluyor ya da FPS düşmesi yiyorum. Ekran kartı Driver'ı güncel.

sistem.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, sistemim bu şekilde şuana kadar çok ağım şağımlık bir oyun oynamadım. R6S, Detroit bir de Batman Arkham Knight oynadım ancak şöyle bir sorun var: R6S'i 1080P Ultra'da 150 FPS civarı alırken Detroit ve Batman Arkham Knight'da FPS'im düşük oluyor ya da FPS düşmesi yiyorum. Ekran kartı Driver'ı güncel.

Eki Görüntüle 691861

Büyük ihtimalle RAM'den kaynaklıdır oynadığın oyunlar 8 GB önerilen RAM miktarı olarak tanımlanmış oyunlar.

Günümüz oyunlarına göre RAM miktarınız yetersiz. Bir de tek kanal olarak çalışıyor.
Aynı RAM özelliklerine sahip 2. bir RAM alın, çift kanal olarak kullandığınızda performansın arttığını göreceksiniz.

Büyük ihtimalle RAM'den kaynaklıdır oynadığın oyunlar 8 GB önerilen RAM miktarı olarak tanımlanmış oyunlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu uygulamayı indirip deneyin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı