lopa
Femtopat
Daha fazla
Şimdi arkadaşlar emin olmamakla birlikte bu olayı çok fazla takılma olduğu için 2 oyunda fark ettim ve 2 yazılımın bunu yaptığını gördüm. İlk oyun GTA V. Oyuna anti-cheat sistemi açıkken giriyorum ve çok takılma oluyor. Bende Görev Yöneticisi'nden GPU altyapısına baktım ve herhangi bir GPU altyapısı gözükmüyor. Sonra her yerden GPU'yu oyuna anti-cheat sistemine ekledim hem NVIDIA Denetim Masası'ndan hem de Windows'tan fakat yine görmedi. Anti-cheat sistemini kapattığım da ise GPU altyapısında gözüküyordu ve oyunda kasma, donma, lag, takılma vs. olmadı. Bir de bunu 7 Days to Die oyununda yaşadım. Anti-cheat kapattığımda onda da işe yaradı. Sizde kontrol etmek isterseniz Görev Yöneticisi'nden herhangi bir özelliğe sağ tıklayıp (bellek, CPU fark etmez) oradan GPU altyapısını aktif ederek kullanıp kullanmadığını görebilirsiniz. Harici GPU kullanmamasına da dikkat edin. Bu olay arkadaşlarımda da aynı şekilde yaşanıyor. Bunları yapan anti-cheat yazılımı GTA V'de olan BattlEye (be) 7 Days to Die'de olan Easy Anti-Cheat (EAC). Başka yazılımlarda var mı bilmiyorum. Mail attığımda ise bakılmıyor bile o yüzden ulaşabilecek arkadaşlar varsa bildirirseler güzel olur. Son olarak sormak istediğim ise sizde de aynı şeyler yaşanıyor mu? RX ekran kartlarında da aynı şekilde mi oluyor? Tekrardan söylediğim gibi emin değilim ama anti-cheat sistemlerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: