Aslında yama kurulumu çok basit google'da aratırsanız ilk çıkan sitede çıkan adımlarla 1-2dakikada kurarsınız.
İsteğiniz üzerine Nvidia'yı devre dışı bırakıp dahili ekran kartım ile GTA 5'e girdim 900p normal-yüksek ayarlarda stabil 20 FPS ile oynatıyor araç ile baya yüksek hızlara vs. çıktım çok küçük mili saniyelik drop girdi Nvdia ile oynarken 4-5 saniyelere kadar çıkıyor bu drop. Ben bu sistem ile 800 saat sorunsuz ARK gibi bir oyun oynadım fakat şimdi LOL bile oynayamıyorum tuhaf.
Ek olarak hazır Superonline yılbaşı için 1 haftalığına internet hızımı yükseltmişken bol bol oyun indirdim daha önceden tek bir drop yemeden bitirmiş olduğum NFS Payback oyununu denedim , drobu bırakın oynanmıyacak halde oyuna başlangıç yarışını bitiremeden kapadım çıktım oyundan. Ekran kartımda bir arıza olduğunu düşünüyorum ben. Nasıl emin olabilirim veyahut ne yapabilirim diye konu açtım fakat masaüstü al tavsiyesi veriyorlar
Teşekkür ederim fakat bir yararı olmadı. Ben zaten asıl sorunun ekran kartında olduğunu düşünüyorum