Oyunlarda H tuşu çalışmıyor

emrihan123

Kilopat
Daha fazla  
Dün akşam klavyeye kardeşim sert vurdu ve H tuşu çalışmıyor, CTRL C CTRL V yaparak H'yi yazıyorum, klavye internette bir şey yazarken hiç sıkıntı olmuyor. Dunkü olaydan sonrada web sitelerinde herşeyi yazabiliyorum ama oyunlarda WASD yapamıyorum, W, A a basıyorum A'ya basmıyor W'yu çekiyorum, A'ya basıyorum A ile gidiyor, Fortnite'ta build yapamıyorum, hızlı koşma bile yapamıyorum. BİOS güncel sorundan sonra güncelledim yine aynı. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyede bir tuş basılı kalmış olabilir, Anti Ghosting özelliği olmayan klavyelerde belirli bir tuş basma limiti vardır. Oyunlarda o yüzden aynı anda birçok tuşa basmaya çalıştığınızda biri basmıyor olabilir. Yazı yazarken aynı anda birden fazla tuşa basmadığınız için sorun fark edilmiyordur.

Eğer garantisi yoksa sök, içindeki tuş basma işlevini yapan 3 katmanlı şeffaf flex var onlar sert vurmadan kaynaklı yapışmış olabilir. Şeffaf flexler birbirinden ayrılmasın diye orta ksımlarında 2 yerde vida başı kadar birleşik kısım var, onları koparmadan diğer kısımları birbirinden yaprak gibi aç sonra klavyeyi geri topla sıkıntı düzelir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı