Oyunlarda hiç hile yaptınız mı?

Metin2 oyununda hile yapmıştım. Bir de GTA'nın hikaye modunda. Bu kadar.

Küçükken yaptım. GTA da çok yapardım. Daha sonra yaşım ilerledikçe hile yaparak zevk almadığımı fark ettim. Belki 10 yıl olmuştur veya daha fazla. Ne olursa olsun hilesiz oyun oynuyorum.

Online oyunların ve Far Cry serisi Sleeping Dogs hariç bütün oyunlarda hile kullanırım. (Genelde para hilesi)

ETS 2'de para hilesi yaptım. Amaç sadece tüm tırları denemekti. PUBG Lite'de harita da boş yerleri atlayıp bekliyordum. Sonra hileci 10-20 adam kesince onu bulup hile ile hileciyi kesiyordum. Sonrada oyundan çıkıyordum. Yapma sebebim artık hilecilerden sıkılmıştım. En azından benimle girenler (ilk ölenler hariç) hilesiz oynuyordu.

Online oyunlarda hiç yapmadım, yapmam da.
Single player oyunlarda çok yaptım, özellikle küçükken genelde hileyle oynardım.

Single oyunlarda çok yapmışlığım var beni oyundan soğutacağını bile bile kullanıyordum bazen ancak asla asla ve asla Online oyunlar da yapma taraftarı değilim olmadım da oyunun tüm zevkini tadını rekabetini alt üst ediyor iğrenç mide bulandırıcı acınası bir durum.

Hile taraftarı değilim hiç de olmadım. Sanıyorum sene 2009-2010 falan Warrock'un GamerFirst zamanları. Bir hile deneyimimi olmuştu, zombi modunda denemiştim. Pub'larda hile ile oynamadım, "hackerları" vuran taraf olmak daha hoşuma gitmiştir hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…