Oyunlarda hiç hile yaptınız mı?

ETS 2'de para hilesi yaptım. Amaç sadece tüm tırları denemekti. PUBG Lite'de harita da boş yerleri atlayıp bekliyordum. Sonra hileci 10-20 adam kesince onu bulup hile ile hileciyi kesiyordum. Sonrada oyundan çıkıyordum. Yapma sebebim artık hilecilerden sıkılmıştım. En azından benimle girenler (ilk ölenler hariç) hilesiz oynuyordu.
 
Merhaba arkadaşlar. Oyunlarda (singleplayer veya multiplayer fark etmeksizin) hiç hile yaptınız mı?
Ben singleplayer'da çok hile yaptım :D. Ancak hilesiz de çok oynadım. Multiplayer'da ise en son craftrise adlı bir Türk Minecraft sunucusunda 2016 yılında hile açıp oynamıştım. Ondan beridir hiç multiplayer'da hile açmıyorum ve açanları da anlamıyorum.

Single oyunlarda çok yapmışlığım var beni oyundan soğutacağını bile bile kullanıyordum bazen ancak asla asla ve asla Online oyunlar da yapma taraftarı değilim olmadım da oyunun tüm zevkini tadını rekabetini alt üst ediyor iğrenç mide bulandırıcı acınası bir durum.
 
Hile taraftarı değilim hiç de olmadım. Sanıyorum sene 2009-2010 falan Warrock'un GamerFirst zamanları. Bir hile deneyimimi olmuştu, zombi modunda denemiştim. Pub'larda hile ile oynamadım, "hackerları" vuran taraf olmak daha hoşuma gitmiştir hep.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı