Oyunlarda Hile Kullananların Amaçları ne?

Her online oyunda artık hile var. Dota 2 bile bugün baktım bir dünya hile varmış. Bu hilenin hem ücretsiz sürümleri var. Hemde plus yani paralı sürümlerini çıkarmışlar. İnsanlar bunu kullanmak için para bile veriyorlar. Oyun yapımcıları bu durumda ne yapıyorlar merak ediyorum. PUBG bile dünya kadar hile var. Online rekabet oyunlarında da artık hile olmasın. İnsanı oyundan soğutuyorlar.:dikkatli:

Hile kullananlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hile yaparım ama başkalarının oyunlarını bozacak, onları rahatsız edecek hile yapmam. GTA 5'te arabalara, teknelere bakmak için yaptım. CSGO'da asla hile yapmam. Rank kasacağım diye kesinlikle hile açmam. Neysem oyum.
 
Euro Truck Simulator 2 Multiplayer'da hasarsızlık hilesini açıp gezerdim. Ne yapayım, Duisburg-Calais yolunda adamı rahat bırakmıyorlar ki :D

Ama bu hileyi trollük yapmak için açmazdım.

O değil de; kazanmak, trollük yapmak için hile açanlar var. Onlara karşı inanılmaz sinirleniyorum.
 
Multiplayerde değilde singleplayerda zaman zaman hile yaptığım oluyor. Multiplayerda hila yapanları da hiç anlamam zaten. Amacınız ne sizin? Utanmaları sıkılmaları da yok ki bunların. Ne zaman hile görsem (CS:GO vs.) oyun sonu GG yazıyor. Arkadaş belli ki GG'nin açılmını 'Kazandım, ağlayın' gibisinden bir şey sanıyor. Hile bence çaylak oyuncuların oyundan zevk almak için kullandığı bir şeydir. Git singleplayerde yap hileni multiplayerde işin ne senin? Belli ki oyunu bilmiyorsun zaten. (Singleplayerde hile kullananlar için sözüm yok. )
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı