Oyunlarda input lag oluyor

İşletim sistemi
Windows 10

kaloxfurkan

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun zamandır çözemediğim bir konu 280 Hertz monitör bile aldım ama en ufak bir faydasını görmedim. Oyunlarımda inanılmaz bir gecikme var. 600 FPS almama rağmen arada kasma hissiyatı bile oluyor. Latenymon testlerini yaptım ama biraz okunmasında sıkıntı yaşıyorum. Araştırdığım kadarıyla değerler normal değil sizlerde bir yorumlayabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-01 124450.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-01 124450.png
    40,2 KB · Görüntüleme: 51
  • Ekran görüntüsü 2024-11-01 124500.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-01 124500.png
    69,9 KB · Görüntüleme: 45
  • Ekran görüntüsü 2024-11-01 124512.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-01 124512.png
    89 KB · Görüntüleme: 44
Hangi oyunlarda yaşıyorsunuz? Yeni nesil oyunların çoğunda optimizasyon sorunu var.

Yeni tür oyunlar oynuyor iseniz, çoğu Unreal Engine 5'e geçtiği için, optimizasyon sorunları oluyor. Bazılarının ise genelde optimizasyon sorunu oluyor. Ama ortalama nesilde oyunlar oynuyor iseniz kampagne moduna bakmanızı öneririm. Orada da lag oluyor mudur?

Hangi oyunlarda yaşıyorsunuz? Yeni nesil oyunların çoğunda optimizasyon sorunu var.

Bütün FPS oyunlarında yaşıyorum.

Online oyunmu oynuyorsun? Kampagne modundada input lag oluyor mu?

Kampagne nedir bilmiyorum. Bu sorun nedeniyle PC ve ekipman değiştim. Bilgisayardan anlarım ayarlar ve güncellemeler tam bir ayar olarak sıkıntı yok bilgisayarda.

Yeni tür oyunlar oynuyor iseniz, çoğu Unreal Engine 5'e geçtiği için, optimizasyon sorunları oluyor. Bazılarının ise genelde optimizasyon sorunu oluyor. Ama ortalama nesilde oyunlar oynuyor iseniz kampagne moduna bakmanızı öneririm. Orada da lag oluyor mudur?

Hikayeli oyunlarda bir geçikme olduğunu anlamam imkansız görüntüde herhangi bir yırtılma veya başka bir şey olmuyor. Yüksek rank FPS oyunları oynuyorum CS'de faciet 10 seviye Valorant'ta radyant eloydum tabii bu sorun çıkmadan önce 2 3 senedir bu sorun nedeniyle oyunları bırakma noktasına geldim. Bir türlü çözemedim bu sorunu. FPS oyunlarında milisaniye bile benim seviyedeki kişiler için çok önemli yüksek FPS ve 280 Hertz monitör geçmeme rağmen hiçbir düzelme veya iyileşme durumu olmadı benim için Fps oyunlarında.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı