Oyunlarda internet yavaşlaması

aylin_65

Centipat
Turkcell Superonline kullanıyorum 3-4 hafta öncesine kadar hiçbir sorun yoktu ama son 3-4 haftadır oyun açtığım an internet çok yavaslyor ve ping çıkıyor. Örneğin Fortnite'ı açmadan önce 1080P video izliyorum donma, kasma vs. yok ama oyunu açtığım an hem video donmaya başlıyor yeni sekme bile açamıyorum o kadar yavaşlıyor Fortnite'da açıldığında oyun 700-800 pinglerde geziyor ne yapmam lazim?

Not: Wi-Fi USB ile bağlanıyorum internete yarın kablo alacağım ama sanki kabloyla bağlansam da aynı sorunu yaşayacakmışım gibi.

Kabloyla bağladığında ping değeri daha da düşecektir, internetinizi başkasının kullanmadığına emin misiniz? Kabloyla bağlandıktan sonra oyuna girerken Wifi'yi kapatıp bağlanın arka planda açık olan steam dc vs kapatıp kontrol ediniz. Ayrıca müşteri hizmetlerini arayıp sorarsanız bağlantılarınızdaki problemi görebilirler.

Kabloyla bağladığında ping değeri daha da düşecektir, internetinizi başkasının kullanmadığına emin misiniz? Kabloyla bağlandıktan sonra oyuna girerken Wifi'yi kapatıp bağlanın arka planda açık olan steam dc vs kapatıp kontrol ediniz. Ayrıca müşteri hizmetlerini arayıp sorarsanız bağlantılarınızdaki problemi görebilirler.
Aynı internetle telefonda hız testi yaptığımda upload 8-20 arası değişirken PC de upload hep 0 peki bunun nedeni nedir ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı