Oyunlarda IP ban yiyen birisi bu engeli aşabilir mi?

Hesabın gitmesi önemli değil. Amacım oynamaya devam etmek. Hangi hesap olduğu önemli değil. Şu ana kadar hesap ve IP banı duydum başka ban seçenekleride var sanırım. O engelleri aşmak mümkün mü? Mesela diyelim ki telefonuma IMEI ban (yanlış biliyor olabilirim) atıldı. Hiçbir şekilde aşamazmıyın?
Mobilden oynuyorsanız zor olabilir, ancak pc üzerinden oynuyorsanız hwid spoofer kullanarak açmak mümkün.

Hesabın gitmesi önemli değil. Amacım oynamaya devam etmek. Hangi hesap olduğu önemli değil. Şu ana kadar hesap ve IP banı duydum başka ban seçenekleride var sanırım. O engelleri aşmak mümkün mü? Mesela diyelim ki telefonuma IMEI ban (yanlış biliyor olabilirim) atıldı. Hiçbir şekilde aşamazmıyın?
Telefondan olduğunu bilmiyordum. Oyuna farklı hesap açıp girmeyi deneyin, girebiliyorsanız sadece hesap banı yemişsinizdir. Giremiyorsanız mobilde bir sürü ban çeşidi var, kaldırmak muhtemelen mümkün değildir ama pek bilgi sahibi değilim.

Telefondan olduğunu bilmiyordum. Oyuna farklı hesap açıp girmeyi deneyin, girebiliyorsanız sadece hesap banı yemişsinizdir. Giremiyorsanız mobilde bir sürü ban çeşidi var, kaldırmak muhtemelen mümkün değildir ama pek bilgi sahibi değilim.

Şu an aktif bir banım yok. Telefonda değil. Aslında bilgisayar ağırlıklı öğrenmek istiyorum ama IMEI'yi eskiden birisinden duymuştum o yüzden aklıma gelince sorayım dedim.

HWID cihazın bir parçasının numarasıdır o numara yasaklandığı zaman hiçbir şekilde sunucuya giremezsiniz. HWID spoofer da parçanın numarasını değiştiriyor bu sayede giriş yapabiliyorsunuz.

HWID spoofer ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşabileceğim bir konu veya video var mı? Ve ücretsiz mi?

Şu an aktif bir banım yok. Telefonda değil. Aslında bilgisayar ağırlıklı öğrenmek istiyorum ama IMEI'yi eskiden birisinden duymuştum o yüzden aklıma gelince sorayım dedim.
Anladım. Bilgisayarda çoğu oyunun banı hesap banıdır, bu yüzden açılamaz. Fakat bilgisayarda cihaza ban atılmaz genelde. Yani hesap değiştirir oynamaya devam edersin. Bu yüzden çok bypass yöntemi öğrenmek gereksiz geliyor bana.

HWID spoofer ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşabileceğim bir konu veya video var mı? Ve ücretsiz mi?

Evet genelde ücretli oluyor ve biraz pahalı, ücretsiz de var ancak pek güvenmemek lazım.

Evet genelde ücretli oluyor ve biraz pahalı, ücretsiz de var ancak pek güvenmemek lazım.
Teşekkürler

Çok önceden bir kere IP ban yemiştim, birkaç tane ücretsiz VPN denemiştim fakat işe yaramamıştı. Bilgisayar için tavsiye edebileceğin ücretsiz VPN var mı? Farklı ağ ve internet adaptörünü biraz daha açar mısın? Farklı ağdan kastın farklı Wi-Fi üzerinden bağlanmak gibi mi?
Urban vpn var onu arkadaşım kullanıyor. Ben bazen Bright Vpn kullanıyorum Nvidia geforce now için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı