Oyunlarda IRQL NOT LESS OR EQUAL Mavi Ekran Sorunu

Enes Bektaş

Hectopat
Daha fazla  
Mehaba arkadaşlar.

2.el bir bilgisayar aldım 1 seneden fazla kullanmadığını söyledi arakdaş. Format attım kendi ellerimleiçinde 1 tane harddisk vardı. 1 tane daha ben taktım. Flash bellek ile Windows 10 yaptım daha sonrada KMSpico ile Sahte Windows yaptım. Daha sonra başka bilgisayarda yedeklediklerimi 2.harddiskime alıp dosyalarımı aldım.

Konuya gelelim arkadaşlar: Oyun oynarken (genellikle) Mavi ekran alıyorum.
Durdurma Kodu: IRQL NOT LESS OR EQUAL

Bilgisayarın kötü oldugunu sanmıyorum ama APU Sistem. CPU-Z'den baktığım özellikleri şöyle:

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
51.jpg

Size yaşadığım sıkıntılarımı anlatıyım:
Ön panel ; Kulaklık taktım o kadar uğraştım kulaklıklığın mikrofonu çalışmadı. HD ses yöneticisinden baya bi uğraştım en sonunda yaptım.

Aynı zamanda Ön panele 2 taneden fazla Flash takamıyorum. Takınca diğer USB'nin Bağlantısını kesiyor. (.rneğin klavye varken USB takdığımda klavye gidiyor).

Wireless klavyem var. Logitech K270 arka panele takınca Algılamıyor resmen klavyeyi biraz daha yaklaştırınca ard arda rasgele yazıyor. :depresyon: (Klavyeyi başka PC'de test ettim ve baya bi uzaktan algılıyor).

Antivirüs programı olarak :

360 Total Security Yüklü

Sürekli (en az 5 dakkada bir) vds.exe(Sanal Disk Hizmeti) Trojan olarak algılayıp siliyor hiç bir şey anlamadım bilgisayarda bir şeyler dönüyor.
Ve şuanda çok mutsuzum :(

League of Legends orta düşük ayarlarda takım savaşlarında (Çok fazla VFX olmasından mıdır?) Oyun kasıyor(FPS düşüyor). En yüksekte grafik ayarlarında da aynı şey geçerli 100 FPS sabit iken çatışmalarda çok fazla efekt çıkınca FPS oluyor 25.
USB'lerin yanlış bağlanması yada paralel bağlantı vs yanlış yapıldığı için böyle büyük sıkıntılar çıkar mı bilmiyorum. Ama nasıl düzelteceğimide bilmiyorum. Bana şimdiden yapıcağınız yardımlardan dolayı teşekkür ederim.:cry:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı