Oyunlarda işlemci aşırı sesli çalışıyor

hhades

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımda oyun oynarken genelde büyük oyunlarda sistemim çok sesli çalışıyor. Sıcaklık değerlerini kontrol ediyorum, normal gözüküyor. Tam olarak nedenini anlayamadım. İşlemciden geldiğini düşünüyorum, ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarımda oyun oynarken genelde büyük oyunlarda sistemim çok sesli çalışıyor. Sıcaklık değerlerini kontrol ediyorum, normal gözüküyor. Tam olarak nedenini anlayamadım. İşlemciden geldiğini düşünüyorum, ne yapabilirim?
İşlemci modeliniz nedir? Çoğu bilgisayarda ve bende de olduğu gibi zorlu işlemlerde işlemcinin kendini soğutabilmesi için fanlar yüksek devir çalışabilir. Edit işlemleri vs...

Sesin işlemciden geldiğine emin misiniz? Tam olarak nasıl bir ses videoya çekme şansınız var mı?
Maalesef tam olarak emin olamıyorum ama videoya çekmeye çalışırım birazdan.
Evet, dediğim gibi bilgisayarı işlemciyi zorlayan yerlerde yani, sizin de dediğiniz gibi ağır oyunlarda yüksek devir çalışması gayet normal. Endişeye gerek yok.
Umarım öyledir sistemi yeni topladığımdan dolayı büyük bir korku sardı üstümü.

Maalesef tam olarak emin olamıyorum ama videoya çekmeye çalışırım birazdan.

Umarım öyledir sistemi yeni topladığımdan dolayı büyük bir korku sardı üstümü.
Ben de 2 2,5 hafta öncesinde yeni sistem aldım en ufak ses çıkmasında konu açmıştım :D paranoya olmuşum şüphelenmeniz normaldir hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı