Oyunlarda kaplamalar geç yükleniyor

MertDemirTR

Hectopat
Selam, yakın zamanda GTX 1050 Ti aldım. Ama GTA V, Forza Horizon 3, Forza Horizon 4'te grafikler geç yükleniyor. Ne yapmalıyım?
Sistem:
  • i3 4160
  • GTX1050 Ti
  • EVEREST 8 GB RAM 1333 MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD sorunu olabilir, HDD'niz kaç RPM? Yeni nesil oyunlar minimum 7200 RPM HDD ister. Ayrıca HDTune programından "error scan" yapın, "quick scan" tiki işaretli olmasın.

Bu sorun işlemci veya ekran kartınızla alakalı bi durum değil. Sorununuz HDD'den kaynaklı. Düşük okuma yazma hızına sahipse oldukça normal. Yeni bir okuma yazma hızı yüksek HDD veya SSD bu probleminizi çözecektir.

HDD'nin RPM'inin düşük olmasından kaynaklı olacağını düşünüyorum ama bu devirde 5400 ve 7200RPM vardır piyasada her zaman bulunan. 5400RPM ile GTA V oynatan birileri tanıyorum sorun olmadığını söylüyorlar. HDD'de ki bir sorundan ötürü hızı düşük olabilir belki.

HDD 7200 RPM'de çalışıyor ve ağır oyunlar ssd'de kurulu ama gene aynı sıkıntı var çözemedim. Darboğaz sebebi midir ? Aksi taktirde PUBG , CS:GO gibi oyunlarda yapmıyor. sistem ssd'de

aga aynı sorun bendede var RDR 2 Assasins creed odyssey de falan bi kaç oyunda daha denerim ama PC de bunlar yüklü biyerlere gidiyorum mesela çanak çömlek gölgeler çatılar hiç uzak mesefa olmamasına rağmen yeni yeni yükleniyor RDR2 de ağaçların kaplamaları tamamen kalkıp geri geliyor falan çalılarda oluyor bazı şeylerin gölgelerinde falan anlamadım benimkide 7200RPM sistemim

RX570 4GB MSI ARMOR
RYZEN 5 2600
16GB RAM
250GB SSD
1TB 7200RPM WD BLUE HDD

Lod tercihi yüzünden optimizasyon içinmiş ama a????n Şeyi kapatılmıyor nereden kapanacak arkadaş bu çok sinir bozucu arkadaş.

Aga bende onun mavi ekran versionu var mesala Spider-Man'da uçarken binanın içine giriyorum sonra mavi ekran yiyorum XD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…