XboxBonobo Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 190 Çözümler 4 28 Haziran 2023 #1 Oyunların hepsinde kaplamalar ben gelince yükleniyor. Forumlara baktım ancak birley bulamadım. Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oyunların hepsinde kaplamalar ben gelince yükleniyor. Forumlara baktım ancak birley bulamadım. Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B Briann0 Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 685 Çözümler 5 28 Haziran 2023 #2 HDD'de kurulu ise SSD'ye taşı aklıma başka birşey gelmiyor. Artı 0 Eksi
KS KS XboxBonobo Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 190 Çözümler 4 28 Haziran 2023 #3 Briann0 dedi: HDD'de kurulu ise SSD'ye taşı aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... SSD'de. Artı 0 Eksi
Briann0 dedi: HDD'de kurulu ise SSD'ye taşı aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... SSD'de.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 30 Haziran 2023 #4 Grafik seçeneklerinden LOD ayarını yükseltin. Level Of Detail olarak da yazıyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS XboxBonobo Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 190 Çözümler 4 30 Haziran 2023 #5 Things dedi: Grafik seçeneklerinden lod ayarını yükseltin. Level of detail olarak da yazıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Nereden hocam? Oyunda öyle bir ayar yok. Artı 0 Eksi
Things dedi: Grafik seçeneklerinden lod ayarını yükseltin. Level of detail olarak da yazıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Nereden hocam? Oyunda öyle bir ayar yok.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 30 Haziran 2023 #6 XboxBonobo dedi: Nereden hocam? Oyunda öyle bir ayar yok. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerinizi yazın lütfen. Artı 0 Eksi
XboxBonobo dedi: Nereden hocam? Oyunda öyle bir ayar yok. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerinizi yazın lütfen.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 30 Haziran 2023 #7 XboxBonobo dedi: Oyunların hepsinde kaplamalar ben gelince yükleniyor. Forumlara baktım ancak birley bulamadım. Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... HDD veya işlemciden kaynaklanabiliyor. Artı 0 Eksi
XboxBonobo dedi: Oyunların hepsinde kaplamalar ben gelince yükleniyor. Forumlara baktım ancak birley bulamadım. Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... HDD veya işlemciden kaynaklanabiliyor.
KS KS XboxBonobo Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 190 Çözümler 4 30 Haziran 2023 #8 Things dedi: Sistem özelliklerinizi yazın lütfen. Genişletmek için tıkla... Profilimde yazıyor hocam. EsatKa dedi: HDD veya işlemciden kaynaklanabiliyor. Genişletmek için tıkla... İşlemcim 12700K. Artı 0 Eksi
Things dedi: Sistem özelliklerinizi yazın lütfen. Genişletmek için tıkla... Profilimde yazıyor hocam. EsatKa dedi: HDD veya işlemciden kaynaklanabiliyor. Genişletmek için tıkla... İşlemcim 12700K.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 30 Haziran 2023 #9 XboxBonobo dedi: Profilimde yazıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bu forumda imzayı/profili referans göstermek yasaktır sisteminizi yazmadan size yardımcı olamayız. Artı 0 Eksi
XboxBonobo dedi: Profilimde yazıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bu forumda imzayı/profili referans göstermek yasaktır sisteminizi yazmadan size yardımcı olamayız.
KS KS XboxBonobo Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 190 Çözümler 4 9 Temmuz 2023 #10 Things dedi: Bu forumda imzayı/profili referans göstermek yasaktır sisteminizi yazmadan size yardımcı olamayız. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam buyurun. Msi B-660-p Anakart Kingston Fury Beast 8gb 2x 3400mhz Msi Ventus 3x RTX 3070 İntel İ7 12700k Msi spatium M450 500gb Ssd Wd 1tb Hdd Cooler Master 750w PSU Artı 0 Eksi
Things dedi: Bu forumda imzayı/profili referans göstermek yasaktır sisteminizi yazmadan size yardımcı olamayız. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam buyurun. Msi B-660-p Anakart Kingston Fury Beast 8gb 2x 3400mhz Msi Ventus 3x RTX 3070 İntel İ7 12700k Msi spatium M450 500gb Ssd Wd 1tb Hdd Cooler Master 750w PSU