Oyunlarda kasma ve FPS düşüklüğü

• Konuyu başlatan undied0123
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 913
U

undied0123

Ziyaretçi
Selamlar;

Ben dün gece saaat 4 gibi League of Legends ve Multi Theft Auto oynuyordum. Hiçbir kasma problemide yoktu. Fakat ertesi gün MTA dışında bütün oyunlarda kasma problemi oldu. LOL, TF2 gibi. FPS 60 değerinden aşağıya inmiyordu. Şimdi ise 30 larda falan geziyor. Minecraft'ı bile denedim. Ancak o da kastı. Çözümünü bilen var mı ? Bir de ek olarak söylüyorum:
Ben bu oyunları deenemedn önce küçük kuzenlerim internette oyunlar oynamıştı. Soruna yol açmış mıdır ? Bilmiyorum. Yorumlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Bilgisayar özellikleriniz nelerdir ?
  2. Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ?
  3. Bios sürümünüz güncel mi ?
  4. Sürücüleriniz güncel mi ?
  5. CCleaner ile temizlediniz mi ?
  6. CureIt ve Anti-Virüs ile taradınız mı ?
  7. Adil kullanım kotasını aşmış olabilir misiniz ?
  8. Çerezleri ve geçmişi temizlediniz mi ?

1. Bilgisayar özellikleriniz nelerdir ?
  2. Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ?
  3. Bios sürümünüz güncel mi ?
  4. Sürücüleriniz güncel mi ?
  5. CCleaner ile temizlediniz mi ?
  6. CureIt ve Anti-Virüs ile taradınız mı ?
  7. Adil kullanım kotasını aşmış olabilir misiniz ?
  8. Çerezleri ve geçmişi temizlediniz mi ?
kardeşim öncellikle sağol cevabın için.
1: Bilgisayarım 2 aylık. Daha yeni, buda linki Asus X550Lb Notebook Core i5 4200U 1.6Ghz-8Gb-1Tb-15.6-2Gb-W8 Notebook - Vatan Bilgisayar
2 Windows 8
3 BIOS sürümü güncel mi bilmiyorum ama 1-2 hafta önce ekran kartı falan güncelledim. Şuan nasıl güncelleniyor unuttum. Onu bir söylersen iyi olur.
4 Dedigim gibi nasıl güncel veya güncel olmadığını söylermisin.
5 Evet temizledim
6 Kısa zaman önce Antivirüs programımın süresi doldu. Ama ondan beri hala aynı oyunları oynuyorum virüs olduğunu düşünmüyorum.
7 İnternetle degil FPS ile alakalı bir sorun.
8 Evet.

Hayır, PC yepyeni. Hiçbir akarı kukarı yok ama aygıt yöneticisine gireceğim. Ona bile geç giriyor bugünden beri. Dün öyle bir sorun yoktu.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı