Oyunlarda Kasma

CSGO Başlatma seçeneklerine (-freq 144 -high +clientport 27007 -novid +fps_max_menu 120 +mat_queue_mode 2 -threads 4 +fps_max 150 -disable_d3d9ex -maxMem=6144 -tickrate 128) kodlarını yazman baya bir yararlı olabilir.Çünkü eski ekran kartlarında (d3d9ex) kodunu bu şekilde yazarsan ALT+TAB işlemi hızlanır fakat oyunda performans düşüşleri olabilir.Ben "-disable_d3d9ex" kodunu yazarak kullanıyorum ve ekran kartım GTX 765M.

Not: "+clientport 27007" kodunu yazmak zorunlu değildir.Ve ayrıca "fps_max" kodu oyunun monitörüne yetecek kadar kare almasını,bilgisayarının daha az yorulmasını ve daha az ısınmasını sağlar.

Teşşekürler fakat bir artış olmadı
Hangi oyunda böyle ise o oyunun MSI Afterburner ile ekran görüntüsünü buraya atar mısınız?

GTA 5 Minecraft

PUBG RL

Son düzenleme:
İşlemciniz yetersiz, ne kadar %100 kullanılmasa da bazı oyunlarda yetmiyor.
Ama yayın açınca işlemci üzerinden FPSde herhangibi bir düşme olmuyor
Bilgisayara format atırdığımda 300-400 FPS alıyordum fakat kullandığım programları yükleyince böyle bir düşüş oldu kullandığım programlardan kaynaklanan birşey olabilirmi ?
Aynı sorun bende vardı.Nvidia bilerek yapıyor gibi geliyor.Çünkü o kadar düşük gpu kullanımını ne yaptıysam bende arttıramadım.
Ekran kartım amd nnvidia deyil.
Bir çözümü yok herhalde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…