Oyunlarda klavye mouse takılma sorunu

AtAll

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sorun son zamanlarda çıkmaya başladı. Yani uyumsuzluk olarak düşünmeyelim. Oyunlara girdiğimde bazen 10 dakika bazen 1 saat oynadıktan sonra klavye ve mouse takılıyor. Örneğin bir oyunda W tuşuna basarken klavye takılırsa karakter öne gitmeye devam ediyor. İlk başta fazla ısınmadan dolayı mı diye düşündüm ancak özellikle PC'yi zorlayan PUBG gibi oyunlarda fanları full hıza ulaştırmama rağmen yine de oluyor ve PC'yi resetlemeden düzelmiyor. Bu sorunun çözümünü bilen ya da daha önce yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bileşenleri yazmazsanız falcılık yapmak zorunda kalacağım. :)
Reiz bende aynı sorunu yaşıyorum driverlerdan olacagini düsündüm fakat denedim oda olmadi belki ben beceremedim oyuna giriyorum bazen 10 dakikada bazende saatlerce olmuyor aniden duruyor arakdan söküp ön porta takıyorum böylelikle bazen 10 bazen yarım saat falan idare ediyor sora gine gidiyor kapatip acinca düzeliyor Ekrankartım:MSI AMD READON R7 250 2Gb DDR3 128BİT OC EDİTİON
AnaKartım:Anakart Adı Asus P8H61-M LX3 Plus R2.0 (bios güncelemesi yaptim düzelmedi )
aktifim haber bekliyorum bu arada bazen mouse takılıyor böle sönüp sönüp geliyor ondan sorada olabiliyor bazende aniden gidiyor ama mikrofon falan calsiyor bitek klavye mouse gidiyor

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı