D DuckEag Kilopat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 428 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #1 Merhaba. Bu lag olayını Resident Evil 8 ve Escape from Tarkov oyunlarında yaşıyorum. Battlefield 1 oynarken böyle bir durum yoktu sonrasında Battlefield V yüklediğimde yine bu mouse lag olmuştu. Yardım edebilir misiniz?
Merhaba. Bu lag olayını Resident Evil 8 ve Escape from Tarkov oyunlarında yaşıyorum. Battlefield 1 oynarken böyle bir durum yoktu sonrasında Battlefield V yüklediğimde yine bu mouse lag olmuştu. Yardım edebilir misiniz?
ns sec Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 272 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #2 Bende de Minecraft'ta mouse lagı oluyordu fakat kendisi düzeldi ben birşey yapmadım. Artı 0 Eksi
KS KS D DuckEag Kilopat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 428 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #3 Kafasına göre yapıyor gibi biraz ya şimdi de yapmıyor mesela. Artı 0 Eksi
ns sec Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 272 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #4 DuckEag dedi: Kafasına göre yapıyor gibi biraz ya şimdi de yapmıyor mesela. Genişletmek için tıkla... Kasıyor olabilir, Pek bir fikrim yok. Artı 0 Eksi
DuckEag dedi: Kafasına göre yapıyor gibi biraz ya şimdi de yapmıyor mesela. Genişletmek için tıkla... Kasıyor olabilir, Pek bir fikrim yok.