Oyunlarda mouse yavas hareket ediyor

nostaljiGamer

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar hiçbir sorun yoktu. Bir anda oyunlarda mouse gitti. Windows fare ayarları ile alakalı değil. Farenin kendi yazılımını indirdim ondan DPI ayarları tamam ondanda değil. Oyunlarda fare ayarlarını en yükseğe aldım yine olmuyor. Ama masaüstünde veya oyuna girmeden önce ayar yaparken mouse normal oyunun içine girince, oyun başlayınca mouse yavaşlıyor. Hiçbir kaynak yok, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir de farklı bir mouse ile de dener misiniz imkanınız varsa?

Çok tuhaf gerçekten.

Cs2,Alan wake 2 bunlarda yavaş left 4 dead de ise aşırı hizli

Hocam bir de farklı bir mouse ile de dener misiniz imkanınız varsa?

Çok tuhaf gerçekten.
Aşırı tuhaf evet hiç bir kaynakta yok olanları da uyguladım. Farklı mouse denedim yine ayni

CS2, Alan Wake 2 bunlarda yavaş Left 4 Dead de ise aşırı hizli.

Aşırı tuhaf evet hiçbir kaynakta yok olanları da uyguladım. Farklı mouse denedim yine ayni.

Bilgisayarınız kasıyor olmasın veya FPS düşmesinden dolayı olmasın yavaşlıklar donarak gitmesi gibi.

Bilgisayarınız kasıyor olmasın veya FPS düşmesinden dolayı olmasın yavaşlıklar donarak gitmesi gibi.
aslında cok az da olsa kasıyor, ama kasmıyordu bir anda oldu. Mesela oyun açıkken menüde mouse hareketleri normal, kasmaktan olsa burdada kasması gerekmez mi? Ayrıca kasmayan PC bir anda ne olduysa bu şekilde oldu

Aslında cok az da olsa kasıyor, ama kasmıyordu bir anda oldu. Mesela oyun açıkken menüde mouse hareketleri normal, kasmaktan olsa buradada kasması gerekmez mi? Ayrıca kasmayan PC bir anda ne olduysa bu şekilde oldu.

Kasmadan dolayıdır diye düşünüyorum benim mesela PC'de NVIDIA var optimize yapınca grafik yüksek olduğu için kasma yapabiliyor çözünürlüğü düşürüp deneyin PC'niz belki yüksek grafiği kaldırmıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…