Arkadaşlar hiçbir sorun yoktu. Bir anda oyunlarda mouse gitti. Windows fare ayarları ile alakalı değil. Farenin kendi yazılımını indirdim ondan DPI ayarları tamam ondanda değil. Oyunlarda fare ayarlarını en yükseğe aldım yine olmuyor. Ama masaüstünde veya oyuna girmeden önce ayar yaparken mouse normal oyunun içine girince, oyun başlayınca mouse yavaşlıyor. Hiçbir kaynak yok, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu tür bir sorun yaratacağını sanmıyorum anakartın. Hele ki sadece oyunlarda yaşanması tuhaf. Oyun içi geliştirici konsoluna ''Senstivity 5'' gibi kodlar deneyin. Eğer hızlanma varsa arttırın veya azaltın sayıyı. Sadece CS2 demi yaşıyorsunuz?
aslında cok az da olsa kasıyor, ama kasmıyordu bir anda oldu. Mesela oyun açıkken menüde mouse hareketleri normal, kasmaktan olsa burdada kasması gerekmez mi? Ayrıca kasmayan PC bir anda ne olduysa bu şekilde oldu
Aslında cok az da olsa kasıyor, ama kasmıyordu bir anda oldu. Mesela oyun açıkken menüde mouse hareketleri normal, kasmaktan olsa buradada kasması gerekmez mi? Ayrıca kasmayan PC bir anda ne olduysa bu şekilde oldu.
Kasmadan dolayıdır diye düşünüyorum benim mesela PC'de NVIDIA var optimize yapınca grafik yüksek olduğu için kasma yapabiliyor çözünürlüğü düşürüp deneyin PC'niz belki yüksek grafiği kaldırmıyor olabilir.
Kasmadan dolayıdır diye düşünüyorum benim mesela PC'de NVIDIA var optimize yapınca grafik yüksek olduğu için kasma yapabiliyor çözünürlüğü düşürüp deneyin PC'niz belki yüksek grafiği kaldırmıyor olabilir.