Oyunlarda nasıl mod yapılır?

İşletim sistemi
Diğer

BAtuhaN7589

Femtopat
Arkadaşlar ben GTA 3 GTA Vice City ya da GTA San Andreas.
Gibi oyunlara kendi modumu özellikle mesela.

CTRL+1 yaptığımda kar yağsın gibi modlar nasıl.
Yapabilirim program var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA İle İlgili Bildiğiniz Mod Programları Varmı
Var mı bilmiyorum bilmiyorum. Sadece arama motoruna yazmanız yeterli...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

GTA SA, VC ve 3 için Cleo script bilmeniz gerekiyor ve ogrenmesi gercekten kafa utuleyici bir şey. Kar yagmasi gibi seyler yapilabilir modlar fakat asiri ugrastiracak sizi.

HEPSİNDE CLEO VAR PEKİ CELO SCRİPT LE NASI MOD YAPABİLİRİM YADA PROGRAMIMI VAR VARSA KAFAMI İSTERSE YÜZ KERE ÜTÜLESİN AMA SADECE PROGRAM VARMI VE KAR YAĞDIRABİLECEKMİYİM ONU BİLMEK İSTERİM

Hepsinde Cleo var peki celo scriptle nasıl mod yapabilirim yada programı mı var:
Turkce CLEO script rehberi yok, tum kaynaklar Ingilizce oldugu icin ileri seviyede Ingilizce bilmelisiniz. Programi yok, text editor tarzi kod yazma programlariyla yapabiliyorsunuz. Galiba mod yapmayi siz 3-4 tusa tiklamak saniyorsunuz, oyle degil. Bir kac ay boyunca SA-MP icin Pawn ogrenmeye calistim fakat en basit seyler bile gercekten de asiri zorken CLEO script eger hicbir sekilde programlama dili bilmiyorsaniz sizi ezip gececektir.

Turkce CLEO script rehberi yok, tum kaynaklar Ingilizce oldugu icin ileri seviyede Ingilizce bilmelisiniz. Programi yok, text editor tarzi kod yazma programlariyla yapabiliyorsunuz. Galiba mod yapmayi siz 3-4 tusa tiklamak saniyorsunuz, oyle degil. Bir kac ay boyunca SA-MP icin Pawn ogrenmeye calistim fakat en basit seyler bile gercekten de asiri zorken CLEO script eger hicbir sekilde programlama dili bilmiyorsaniz sizi ezip gececektir.
mesajlarınız için çok teşekkürler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı