Asdas Gudas Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 819 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:23 #1 Yeni aldığım sistemde, ilk 1-2 gün hiçbir sıkıntı yaşamama rağmen son 3-4 gündür açtığım her oyunda Out of Memory hatası alıp hiçbir oyuna giremiyorum. Aklıma gelen her yöntemi denedim. Sizin bir tavsiyeniz varsa onu da denemek isterim. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:38
Yeni aldığım sistemde, ilk 1-2 gün hiçbir sıkıntı yaşamama rağmen son 3-4 gündür açtığım her oyunda Out of Memory hatası alıp hiçbir oyuna giremiyorum. Aklıma gelen her yöntemi denedim. Sizin bir tavsiyeniz varsa onu da denemek isterim.
KS KS Asdas Gudas Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 819 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:18 #11 tahatrkk dedi: Sanal belleği 24576MB yapıp tekrar deneyin eğer düzelmez ise Memtest yapın. Başlat menüsü sağ tık sistem hakkında gelişmiş sistem ayarları sanal bellek. Genişletmek için tıkla... Yine düzelmedi Artı 0 Eksi
tahatrkk dedi: Sanal belleği 24576MB yapıp tekrar deneyin eğer düzelmez ise Memtest yapın. Başlat menüsü sağ tık sistem hakkında gelişmiş sistem ayarları sanal bellek. Genişletmek için tıkla... Yine düzelmedi