Çözüldü Oyunlarda PC Donuyor

• Konuyu başlatan maqa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.170
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

maqa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana yardim eder misiniz ? Pc'de herhangi bir oyuna giriyorum 1 dakika sonra donuyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Pc'yi yeniden başlatmak mecburiyetinde kalıyorum sizce sorun ne olabilir ? Ram'i de değiştirdim yine aynı şey oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun orijinal değil ama öncesinde öyle değildi, şimdiye kadar hiç bir sorun yoktu.
Sistemim ;
-500 GB HDD
-2 GB RAM
-Nvidia Geforce GT 430 ekran kartı
-Gigabyte anakart
-Intel Core Pentium 2.7 ghz

Tüm oyunlarda takılıyor. Bana RAM olabileceğini söylediler değiştim ama yine takılıyor.

Oyunda takılıyor derken. Takılınca görev yöneticisine felan erişemiyorsunuz sanırım ve resetliyorsunuz pc yi. Oyunun takılması var ve resetliyorsanız sorun harddiskinizde gibi gözüküyor.

Eğer mavi ekran ve ufak tefek dahi uyarılar aldıysanız bile bize söyleyiniz. Sorunun çözümünde işimizi kolaylaştıracaklardır.

Sistemin sıcaklığı ne alemde ? AIDA 64 gibi bir program ile oyun oynadıktan sonra sıcaklığa bak. Eski Windows sürümlerini kullanıyorsan Windows 8.1'e geç. Sürücülerin güncel olduğundan emin ol.

Son düzenleme:
Tesekkur ederim yardimlariniz icin. Sorun HDD'deymis.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı