Mahmutab Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 253 Çözümler 1 20 Mart 2021 #1 Merhaba dostlar, laptop var bende ve oyunlarda ama bazılarında renkler başka görünüyor. Mesela CS:GO Valorant L4D2 gibi oyunlar da sorun yok iken ETS 2 Among Us gibi oyunlarda kırmizi sarı renkler maviye dönüyor altta fotoda atacağım.
Merhaba dostlar, laptop var bende ve oyunlarda ama bazılarında renkler başka görünüyor. Mesela CS:GO Valorant L4D2 gibi oyunlar da sorun yok iken ETS 2 Among Us gibi oyunlarda kırmizi sarı renkler maviye dönüyor altta fotoda atacağım.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #2 Oyunlar orijinal mi? Artı -1 Eksi
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #3 HDMI ile mi bağlı? Görüntü kablosunun tam oturup oturmadığını kontrol eder misiniz? Artı 0 Eksi
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #4 Direkt bilgisayardan SS alıp atın. Artı 0 Eksi
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #5 VIII.Edward dedi: Direkt bilgisayardan SS alıp atın. Genişletmek için tıkla... Mantıklı. Böylece sorun monitörden mi yoksa başka sebeplerden mi anlamış oluruz. Artı 0 Eksi
VIII.Edward dedi: Direkt bilgisayardan SS alıp atın. Genişletmek için tıkla... Mantıklı. Böylece sorun monitörden mi yoksa başka sebeplerden mi anlamış oluruz.
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #6 mustaine dedi: Mantıklı. Böylece sorun monitörden mi yoksa başka sebeplerden mi anlamış oluruz. Genişletmek için tıkla... Evet bazı bozuk ekran kartlarında yük binince renkler bozulabiliyor ayrıca bünsürü sebebi var. Artı 0 Eksi
mustaine dedi: Mantıklı. Böylece sorun monitörden mi yoksa başka sebeplerden mi anlamış oluruz. Genişletmek için tıkla... Evet bazı bozuk ekran kartlarında yük binince renkler bozulabiliyor ayrıca bünsürü sebebi var.
OLİTA HAYDAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 1.006 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İstanbul, İzmir, Antalya, Moskova 20 Mart 2021 #7 Renk körü modunu açmış olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
SpiderMan64 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 1.742 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 10510U MX 130 8GB DDR4 2666MHZ RAM 1TB SEAGATE HDD 128GB SSD HP LAPTOP Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #8 VIII.Edward dedi: Evet bazı bozuk ekran kartlarında yük binince renkler bozulabiliyor ayrıca bünsürü sebebi var. Genişletmek için tıkla... Hocam o sorunu bende yaşıyorum ASUS X555'yı laptopumda Minecraft tam ekran yapınca renkler değişiyor Windows g tuşuna basınca düzeliyor. Artı 0 Eksi
VIII.Edward dedi: Evet bazı bozuk ekran kartlarında yük binince renkler bozulabiliyor ayrıca bünsürü sebebi var. Genişletmek için tıkla... Hocam o sorunu bende yaşıyorum ASUS X555'yı laptopumda Minecraft tam ekran yapınca renkler değişiyor Windows g tuşuna basınca düzeliyor.
KS KS Mahmutab Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 253 Çözümler 1 20 Mart 2021 #9 DDLAO dedi: Oyunlar orijinal mi? Genişletmek için tıkla... evet orjinal. VIII.Edward dedi: Direkt bilgisayardan SS alıp atın. Genişletmek için tıkla... bilgisayardan ss alıp atar isem renkler düzgün görünüyor o yüzden telefondan çekip attım OLİTA HAYDAR dedi: Renk körü modunu açmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki açtıysam nasıl kapatabilirim? Artı 0 Eksi
DDLAO dedi: Oyunlar orijinal mi? Genişletmek için tıkla... evet orjinal. VIII.Edward dedi: Direkt bilgisayardan SS alıp atın. Genişletmek için tıkla... bilgisayardan ss alıp atar isem renkler düzgün görünüyor o yüzden telefondan çekip attım OLİTA HAYDAR dedi: Renk körü modunu açmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki açtıysam nasıl kapatabilirim?
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #10 Mahmutab dedi: Evet orijinal. Genişletmek için tıkla... Hocam üstteki hocalarımın dediği gibi oyunun ekran görüntüsünü alıp atın. Sorunun nereden kaynaklandığını öğreniriz. Artı 0 Eksi
Mahmutab dedi: Evet orijinal. Genişletmek için tıkla... Hocam üstteki hocalarımın dediği gibi oyunun ekran görüntüsünü alıp atın. Sorunun nereden kaynaklandığını öğreniriz.