Oyunlarda RX 460 ekran kartını tanımama

BayEmre41

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 8 ay önce bilgisayar topladım. Sıkıntısız kullandım ama dün oyunlar ekran kartını tanımamaya başladı. Fakat ekran kartımın driverları vs güncel ve aygıt yöneticisinde de gözüküyor. Sistem özellikleri:
  • İşlemci i5 6500
  • Anakart B150M Bazooka
  • Ekran kartı Asus Strix RX460
Nasıl çözerim bu sorunu?

Dediğinizi yaptım fakat tekrar aynı sorunu yaşıyorum acaba sorun ekran kartında mı
biligsayar boşta iken gpu kullanımı %80 %90 çıkıyor ve sıcaklık 45 dereceyi buluyor

Son düzenleme:
Dediğinizi yaptım fakat tekrar aynı sorunu yaşıyorum acaba sorun ekran kartında mı
biligsayar boşta iken gpu kullanımı %80 %90 çıkıyor ve sıcaklık 45 dereceyi buluyor
Arka planda çalışan programlar bilgisayarı zorluyor olabilir ve ya virüs girmiste olabilir. Görev yöneticisinden bi bak işlemciyi sömüren bi program varmi virüs varsa islemciyide sömürür.

Baktım fakat işlemciyi zorlayan bir program yok ama ekran kartı nedense boşta iken çok zorlanıyor ve ısınıyor ekran kartını garantiye vermeyi düşünüyorum. zaten bilgisayarda anormal bir şeye rastlamadım virüs taraması da yaptırdım temiz çıktı.

Ona bakmadım fakat onboard ekran kartı kullanırken hiç sıkıntı yaşamıyorum zaten ekran kartını garantiye verdim
Garanti göndermen iyi olmuş amma ve lakin asus amd de başarısız bir karttır. Çoğu Asus kullanıcıları bu durumdan madur oluyor kendimde şahit oldum forum da biraz gezersen madur amd kartları çoğunlukla hatta geneli Asus un sana tavsiyem iade isteyip MSI geçmen olur.

Garanti göndermen iyi olmuş amma ve lakin asus amd de başarısız bir karttır. Çoğu Asus kullanıcıları bu durumdan madur oluyor kendimde şahit oldum forum da biraz gezersen madur amd kartları çoğunlukla hatta geneli Asus un sana tavsiyem iade isteyip MSI geçmen olur.
ekran kartı hatalıysa daha iyi bir ekran kartı ile iade etme şansım varmı yoksa denk bir ekran kartımı verirler. (Vatan Bilgisayardan) zaten bilgisayarda virüs olsa oyunlar onboard da açılmazdı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı