Oyunlarda sesim robot gibi gidiyor

Selam.
CS:GO, Deceit gibi oyunlarda sesim robot gibi gidiyor. Ses değiştirici falan diyorlar küfür yemekten bıktım. Discord'da öyle olmuyor ama diğer oyunlarda oluyor çözümü nedir? Şimdiden teşekkürler.
Hocam ses efekti kısmından ses geliştirmeleri kapatın düzelecektir bende de aynı sorun oldu onu kapatınca düzeldi.

Hocam aynı sorun bende de oldu arkadaşlar ile oynarken aha Optimus Prime geldi diye dalga geçiyorlardı can sıkıcı bir durum.

Hocam ses efekti kısmından ses geliştirmeleri kapatın düzelecektir bende de aynı sorun oldu onu kapatınca düzeldi.

Hocam aynı sorun bende de oldu arkadaşlar ile oynarken aha Optimus Prime geldi diye dalga geçiyorlardı can sıkıcı bir durum.

Ses efekti kısmına nasıl girebilirim?
Mikrofon jakı tam takılı olmadığı zaman ses kesik kesik gidebilir. Sesiniz ondan robot gibi gelmiş olabilir. Jakları sıkı taktığınıza emin misiniz?

Evet eminim
Sadece internet üzerinden konuşmalarınızda mı bu sorun oluyor yoksa ses kayıtlarında bile oluyor mu? Ses kaydedicisi üzerinden sesinizi kaydedin, bakın. Ayrıca hız testi yapıp değerlerinizi paylaşabilir misiniz?

İnternetten dolayı değil 100Mbps internet sorun ondan kaynaklı oldugunu düşünmüyorum

Gidin siz, diğer robot kardeşlerinizden yardım isteyin. Dünyayı yok etme planı kurarken iyiydi ha? Technopat sosyal olarak robotlara yer vermiyoruz!
İnternetten dolayı değil. 100 Mbps internetim var. Sorunun ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
Siz, yine de bir ses kaydedicisi ile test edin. Ömrünüzden en fazla 2 dakika götürür.

Gidin siz, diğer robot kardeşlerinizden yardım isteyin. Dünyayı yok etme planı kurarken iyiydi ha? Technopat Sosyal olarak robotlara yer vermiyoruz!
Siz, yine de bir ses kaydedicisi ile test edin. Ömrünüzden en fazla 2 dakika götürür.

Kaydettim normal geliyor sadece Deceit ve CS:GO'da oluyor

Ses geliştirmeleri yok ses efekti kısmında napıcam?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı