Oyunlarda sinirli olmak

Gördüğüme göre abartı duyar yapmışsın, gerek yok bence. Kimse bir oyun için kendine ya da başkasına zarar vermez. Sadece eşyalara zarar verir, bunu da kendimden biliyorum.

Oyundan dolayı eşyalara zarar veren kişileri de toplayıp dünyadan, toplumdan uzaklaştırmak lazım. Böyle kişilerin kendilerine bile faydası yoktur. Islak mendil bile daha faydalıdır onlardan. hatta ıslak mendille kıyaslanamazlar bile.

Aynen insanların bazı problemleri ve sorunlarının olması onları paspas sopasından bile faydasız yapıyor. Zaten bu yaptığın çıkarım ile paspas sopasına yüklediğin metaforu zaten komik kılmaya yetiyor ayrıca vibratör ile aranda bir deneyim geçti mi çünkü vibratör gibi olduğunu düşünüyorum gerçi yok ya o kadar faydalı değilsindir sende

O kendi düşüncenizdir ama TR şartları altında Türk gençlerinin yaptığı hatta yapabildiği tek aktivite bilgisayar oynamaktır. Ve oyunu ciddiye almalarıdır. Oyunda sinirlenmeninde sebepleri vardır. Mesela komiklik olsun diye oyunu satmak veya karşısındaki kişiye küfür etmesi sizce sinirlenenleri mi toplumdan uzaklaştırmalıyız yoksa bu saygısızları mı?

Bu arada arkadaşlar eşyalar bir canlıdır eşyalara zarar vermeyin eşya hakları kanunları gereğince sizleri uyarıyorum tamam mı yoksa paspas sopası olursunuz lütfen yapmayın orgeneral vibratör kafası arkadaşımızın dediği gibi bence nickini VİBHEAD yapmalısın her like bir vibratör arkadaşa

Eğer imkanım olursa kimleri listeye alacağımı bu konu sayesinde görebiliyorum. Çok güzel, hahahaha. Umarım elime böyle bir imkan geçmez. Hiç şansınız yok, hahahahaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…