Oyunlarda sinirli olmak

Oyundan dolayı kendisine ya da başka birine veya bir şeye zarar veren kişileri toplayıp dünyadan, toplumdan uzaklaştırmak lazım. Böyle kişilerin kendilerine bile faydası yoktur. Paspas sopası bile daha faydalıdır onlardan

Gördüğüme göre abartı duyar yapmışsın, gerek yok bence. Kimse bir oyun için kendine ya da başkasına zarar vermez. Sadece eşyalara zarar verir, bunu da kendimden biliyorum.

Oyundan dolayı eşyalara zarar veren kişileri de toplayıp dünyadan, toplumdan uzaklaştırmak lazım. Böyle kişilerin kendilerine bile faydası yoktur. Islak mendil bile daha faydalıdır onlardan. hatta ıslak mendille kıyaslanamazlar bile.

Oyundan dolayı kendisine ya da başka birine veya bir şeye zarar veren kişileri toplayıp dünyadan, toplumdan uzaklaştırmak lazım. Böyle kişilerin kendilerine bile faydası yoktur. Paspas sopası bile daha faydalıdır onlardan.

Aynen insanların bazı problemleri ve sorunlarının olması onları paspas sopasından bile faydasız yapıyor. Zaten bu yaptığın çıkarım ile paspas sopasına yüklediğin metaforu zaten komik kılmaya yetiyor ayrıca :D vibratör ile aranda bir deneyim geçti mi çünkü vibratör gibi olduğunu düşünüyorum gerçi yok ya o kadar faydalı değilsindir sende :D

Oyundan dolayı eşyalara zarar veren kişileri de toplayıp dünyadan, toplumdan uzaklaştırmak lazım. Böyle kişilerin kendilerine bile faydası yoktur. Islak mendil bile daha faydalıdır onlardan. hatta ıslak mendille kıyaslanamazlar bile.
O kendi düşüncenizdir ama TR şartları altında Türk gençlerinin yaptığı hatta yapabildiği tek aktivite bilgisayar oynamaktır. Ve oyunu ciddiye almalarıdır. Oyunda sinirlenmeninde sebepleri vardır. Mesela komiklik olsun diye oyunu satmak veya karşısındaki kişiye küfür etmesi sizce sinirlenenleri mi toplumdan uzaklaştırmalıyız yoksa bu saygısızları mı?

Aynen insanların bazı problemleri ve sorunlarının olması onları paspas sopasından bile faydasız yapıyor. Zaten bu yaptığın çıkarım ile paspas sopasına yüklediğin metaforu zaten komik kılmaya yetiyor ayrıca :D vibratör ile aranda bir deneyim geçti mi çünkü vibratör gibi olduğunu düşünüyorum gerçi yok ya o kadar faydalı değilsindir sende :D

Bu arada arkadaşlar eşyalar bir canlıdır eşyalara zarar vermeyin eşya hakları kanunları gereğince sizleri uyarıyorum tamam mı yoksa paspas sopası olursunuz lütfen yapmayın :D orgeneral vibratör kafası arkadaşımızın dediği gibi bence nickini VİBHEAD yapmalısın her like bir vibratör arkadaşa :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı