Oyunlarda tam ekran pencere modu tam ekran olmuyor

BraveHeaTR

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu sorun birkaç ay önce başladı. Çift monitör kullandığım için oyunları tam ekran pencere modunda açıyorum. Oyun açıldığında ekranın solunda dikey bir boş kısım kalacak şekilde açılıyor. Ek olarak alt Windows barı da oyunun üstünü kapatıyor. Hangi güncellemeyle veya yazılımla birlikte değişti hiçbir fikrim yok. Daha öncesinde böyle bir sıkıntım yoktu. Ekran ayarlarından çözünürlük değiştirmeyi, sürücüleri kaldırıp tekrardan yüklemeyi, en boy oranını değiştirmeyi denedim fakat düzelmedi. Sizin herhangi bir fikriniz veya öneriniz var mı acaba? Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Ekran görüntüsü 2024-08-14 155129.png

Son düzenleyen: Moderatör:
F11 basmayı dener misiniz bir de?
F11 veya Alt+Enter deneyin hocam.
F11 veya alt + enter deneyin.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Önerilerinizi denedim ve iki yöntem de tam ekran moduna geçiş yapıyor. Tam ekran olunca diğer ekrana erişim kısıtlandığı için pencere modu kullanıyorum. Pencere modu için başka bir çözüme ihtiyacım var sanırım.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Önerilerinizi denedim ve iki yöntem de tam ekran moduna geçiş yapıyor. Tam ekran olunca diğer ekrana erişim kısıtlandığı için pencere modu kullanıyorum. Pencere modu için başka bir çözüme ihtiyacım var sanırım.

Siz kenarsız pencere modu istiyorsunuz şimdi anladım onun Minecraft'ta nasıl yapıldığını bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı