Oyunlarda Texture bozuluyor

DodgeThis

Centipat
Daha fazla  
Hocam sistemimi formatladım ve şu ana kadar hiç yaşamadığım bir sorun ile karşılaştım. Kurduğum işletim sistemi format atmadan önceki sistem ile tamamen aynıydı. Sistemi kurduktan sonra driverları ilk nereden yüklediysem yine oradan yükledim, fakat DirectX'i farklı bir yerden kurdum. Tek şüphem DirectX. Girdiğim neredeyse her oyunda bu sorunu yaşıyorum.

WhatsApp Image 2024-12-29 at 13.56.00.jpeg

Arkadaşlarımla oynamak için Zula yüklemiştim, bu da sabrımın son noktasıydı. Öbür oyunlarda da kötüleşiyordu grafikler de burada oynayamıyordum bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
DirectX'leri silin oyunları öyle açın oyunlar kendisi kursun DirectX'leri.
Hocam DirectX i nasıl tamamen sileceğimi öğrenmeye çalıştım ama bulamadım. Okuduğum bir yerde silinmeyeceğini söyleyen biri bile vardı. Tekrar format atmak da hiç istemiyorum. Nasıl yapılacağı hakkında bilginiz varsa öğrenmeyi çok isterim

Driverlar güncel mi? DirectX ve VC Redist güncel mi?
Hocam benim sistemim fazlasıyla eski. DirectX 9 yüklü şu an. VcRedist e çok dikkat etmedim çünkü yanlış hatırlamıyorsam driverları indirdiğim yerde otomatikman o da yükleniyordu sanırım, ama bir bakacağım.

Hocam DirectX'i nasıl tamamen sileceğimi öğrenmeye çalıştım ama bulamadım. Okuduğum bir yerde silinmeyeceğini söyleyen biri bile vardı. Tekrar format atmak da hiç istemiyorum. Nasıl yapılacağı hakkında bilginiz varsa öğrenmeyi çok isterim

DirectX silinemiyormuş evet ama üstüne kurarsanız doğru sürümleri kurulur. Visual C++ için Denetim Masası'ndan kaldırabilirsiniz hepsini. Oyunları Steam ya da Epic Games gibi platformlardan yüklediğinizde ilk açılışta zaten gerekli programları kendisi kuruyor. İnternetten indirdiğiniz oyunlarda oyunun klasörlerini karıştırın DirectX ve gerekli dosyalar çıkar onları indirin.

DirectX silinemiyormuş evet ama üstüne kurarsanız doğru sürümleri kurulur. Visual C++ için Denetim Masası'ndan kaldırabilirsiniz hepsini. Oyunları Steam ya da Epic Games gibi platformlardan yüklediğinizde ilk açılışta zaten gerekli programları kendisi kuruyor. İnternetten indirdiğiniz oyunlarda oyunun klasörlerini karıştırın DirectX ve gerekli dosyalar çıkar onları indirin.
Tamamdır. C++'ları buldum(16 tane c++ programı olması normal mi?). Teker teker siliceğim hepsini. DirectX'i ne yapacağım halen emin değilim ama microsoftun kendi sitesinden aldım yükleme dosyasını, zaten denemiştim ama bir tekrar çalıştıracağım. Zula'nın Steam'deki dosyalarında vc redist dosyaları var, onları da kurmayı deneyeceğim. Desteğiniz için teşekkürler, umarım çalışır.

yok hayır, hiçbir şekilde bir değişim yaşanmadı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı