Oyunlarda "UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION" hatası

İşletim sistemi
Windows 11

ZacbemS

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 Gb 3000 MHz
SSD veya HDD modeli
M2 SSD
Ekran kartı
MSI RX 570 ARMOR 4G
Anakart
Gigabyte B450m Gaming
İşlemci
AMD Ryzen 5 2600
Merhaba, dün bilgisayarımda Assetto Corsa oynarken (Windows 10'daydım) PC çöktü birkaç kez kendini resetledi, ben de kendim kapattım. Geri açtığımda beni BIOS'a attı. Ayarlarımın sıfırlandığına dair bir yazı çıktı tamama tıkladım. Ayarlarımı yaptım (CSM vs.). Geri açtım sonra F1 22'ye girdim 2 tur attıktan sonra tekrar kapandı ama bu sefer ayar falan sıfırlanmadı normal açıldı. Aynı şeyi birkaç kez tekrarladığımda PC'yi zaten formatlamak istiyordum bu da gelince format attım. Normal bir Windows 11 kurulumuyla bitirdim ve oyunlarımı kurdum. Valorant oynarken birkaç maçın ardından yanlış görmediysem "UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME" gibi bir hata gördüm. Saliselik geliyordu mavi ekran o yüzden çok net göremedim tekrar mavi ekran alırsam bakmaya çalışacağım. Az önce tekrar F1 22, Assetto Corsa'ya girmeye çalıştığımda aynı şekilde 1-2 turun ardından mavi ekran yedim ve çok hızlı geçtiği için okuyamadım yeniden başlatılınca beni BIOS'a atıyor hiçbir şey yapmadan save and Exit'e tıklıyorum tekrar başlatıyor yine BIOS'a atıyor. 2-3. defa aynı şeyi yapınca (save and exit) normalce giriyor. Minidump ile ilgili konuyu inceledim fakat dizin bulunamadı hatasıyla karşılaştım sanırsam minidump bırakmadı. Ne yapabilirim?

Bu arada assetto ve F1 22'i çok uzun zamandır neredeyse sorunsuz oynuyordum yeni oluşmaya başladı.

Hata: UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı