bugrazeus Picopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Yer Dünya 27 Ağustos 2020 #1 Bu sorun genel anlamda var. Windows'ta da bad antialiasing sorunu var. Bu şans mıdır yoksa düzeltilebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2020
Bu sorun genel anlamda var. Windows'ta da bad antialiasing sorunu var. Bu şans mıdır yoksa düzeltilebilir mi?
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 27 Ağustos 2020 #2 Ben bu sorunu komple sistem değişerek çözmüştüm. Ve şu bir gerçek AMD'nin antialiasing kalitesi Nvidia'dan daha iyi. Artı 0 Eksi
Ben bu sorunu komple sistem değişerek çözmüştüm. Ve şu bir gerçek AMD'nin antialiasing kalitesi Nvidia'dan daha iyi.
KS KS bugrazeus Picopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Yer Dünya 27 Ağustos 2020 #3 Shadow Ryzen dedi: Ben bu sorunu komple sistem değişerek çözmüştüm. Ve şu bir gerçek AMD'nin antialiasing kalitesi Nvidia'dan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum. Peki bu bir şans mı aynı olan sistemlerde mi var? Artı 0 Eksi
Shadow Ryzen dedi: Ben bu sorunu komple sistem değişerek çözmüştüm. Ve şu bir gerçek AMD'nin antialiasing kalitesi Nvidia'dan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum. Peki bu bir şans mı aynı olan sistemlerde mi var?
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 27 Ağustos 2020 #4 bugrazeus dedi: Kesinlikle katılıyorum. Peki bu bir şans mı aynı olan sistemlerde mi var? Genişletmek için tıkla... Bunun neyden kaynaklandığını forumda 3-4 arkadaş baya araştırmıştık. Ama tam anlamıyla çözemedik. Ekran kartını değiştiren oldu diğer parçaları değiştiren oldu halen aynı olayı yaşayanlar var. Artı 0 Eksi
bugrazeus dedi: Kesinlikle katılıyorum. Peki bu bir şans mı aynı olan sistemlerde mi var? Genişletmek için tıkla... Bunun neyden kaynaklandığını forumda 3-4 arkadaş baya araştırmıştık. Ama tam anlamıyla çözemedik. Ekran kartını değiştiren oldu diğer parçaları değiştiren oldu halen aynı olayı yaşayanlar var.