Oyunlarda VRAM kullanımı çok arttı

10. ayda aldım ASUS Dual RX 6700 XT ilk aldığım zamanda da ses vardı.

VRAM leak var, cw var maşallah. Ekran kartı mı kullanıyorsun dert sahibi mi oluyorsun belli değil.

Çok üzücü bir durum, AMD yetkililerinin buna kalıcı bir çözüm bulması gerek.

VRAM leak var, cw var maşallah. Ekran kartı mı kullanıyorsun dert sahibi mi oluyorsun belli değil.

Vallahi AMD iyi diye aldım çok araştırdım bir iki sorun hariç iyiydi cw kalmadı ama bu durum var satacağız galiba artık mecburen kaç para yapar VRAM sorunlu kart.

Vallahi AMD iyi diye aldım çok araştırdım bir iki sorun hariç iyiydi cw kalmadı ama bu durum var satacağız galiba artık mecburen kaç para yapar VRAM sorunlu kart.

VRAM sorunlu değil de bir dandiklik var. AMD kullanırken 1-2 oyunda bana da yapmıştı. Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyordu.

VRAM Leak ne? Hem cw sadece AMD'lerde değil Asus Rog Strix modelli RTX lerdede oluyor.

Bırak kullansın ne olacak ki bende de VRAM fulleniyor bu oyundan kaynaklı. Dual ise soğutması genelde kötü bir kart.

Bence soğutması gayet yeterli kafam kadar soğutma blogu var ama işte kuru fan sesi çok arkadaşımda 3060 Ti var oda GTA da 1500 devir 63 derece falan çalışıyormuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı