Oyunlarda Wow64.dll Hatası

Kontex

Decapat
Merhaba. Bilgisayarda öyle Age of Empires III oynuyordum. Kapattım sonra geri gelip açtığımda malum hatadan dolayı Age of Empires III açamadığımı fark ettim. Sonra Process Monitor ile rapor almayı denemek istedim. Ancak o bile açılmıyor bu hatadan dolayı ne yapmam gerekiyor? (System 32'de ve 64'te wow64.dll mevcut)

RtlWow64SuspendThreadEx yordam giriş noktası, C:\Windows\System32\wow64.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gün önce oyunda 0xc000007b hatası alıyordum. Technopat Sosyal'e rapor atma olayını kavrayamadan eksik bilgi ile kendim dll'yi kaldırıp falan çözmeye çalıştım. Wow64.dll hatalı gözüküyordu onu kaldırmaya çalıştım. Kaldırılmayınca araştırıp Take Ownership diye bir uygulamayı indirip silmeyi denedim. Gene olmadı ama sanırım bilgisayarının yapısını bozdum. Neden 1 gün sonra bozulduğunu anlamadım ama. Teamwiever şu anda indirmeyi deneyeceğim ama hiçbir exe'ler açılmadığından onun setup'ını kurmam sıkıntı olacak diye düşünüyorum. Teşekkürler

Aynı şeyler bende de oldu. Çözüm ne acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu çözümü denedim ve işe yaradı formata gerek kalmadı.

1. Başlat düğmesini tıklatın.
  2. Arama kutusuna "command" yazın. Henüz ENTERtuşuna BASMAYIN!
  3. Klavyenizdeki CTRL-Shift tuşlarını basılı tutarken, ENTER tuşuna basın.
  4. Bir izin iletişim kutusu ile sizden izin istenecektir.
  5. Evet'i Tıklatın.
  6. Yanıp sönen imlecin bulunduğu bir kara kutu açılacak.
  7. "sfc /scannow yazın ve ENTER tuşuna basın.
  8. Sistem Dosyası Denetleyicisi, wow64.dll ve diğer sistem dosyası sorunlarını tarayacaktır (sabırlı olun - sistem tarama zaman alabilir).
  9. Ekrandaki komutları takip edin.
Sonrasında bilgisayarı yeniden başlattım ve sorun çözüldü.
Bu hata oynamamamız gereken dll dosyalarıyla oynamamızdan kaynaklanıyordu büyük ihtimalle. Umarım sizde de işe yarar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı