Oyunlarda yüksek ping sorunu

Arkadaşa katılmakla beraber, oyun oynarken aynı ağda birisi interneti yoğun kullanıyorsa da ping sorunu çıkabilir ya da herhangi bir indirme işlemi varsa keza aynı şekilde...

Evde yanlızkende çıkıyor ve bildiğim kadarıyla bir şey yüklüyorum siye gözükmüyor.
Speedtest sonuçlarını paylaş ve mümkünse Ethernet kablosuyla bağlan.

5 ping download 20-17 upload 8

Bana tam olarak Speedtest görselinizi ve ayrıca hangi oyunlarda kaç ping aldığınızı paylaşır mısınız hagi serverde kaç ping gibi ayrıca anlıkmı oluyor yoksa sürekli devammı ediyor.
Bana tam olarak Speedtest görselinizi ve ayrıca hangi oyunlarda kaç ping aldığınızı paylaşır mısınız hagi serverde kaç ping gibi ayrıca anlıkmı oluyor yoksa sürekli devammı ediyor.
Speedtest üzerinden frankfurt gibi serverlerde test gerçekleştirin vede ekran görsellerini paylaşın

Speedtest üzerinden Frankfurt gibi serverlerde test gerçekleştirin ve de ekran görsellerini paylaşın.

Nereden yapabilirim Speedtest.comda Frankfurt yok.

Speedtest üzerinden Frankfurt gibi serverlerde test gerçekleştirin ve de ekran görsellerini paylaşın.

Oyunlarda Türkiye serverlarında 20'yi geçmiyor ama sık sık ping çıkıyor Rainbow sık simge gibi Türkiye sunucusu olmayan oyunlarda 80 50 arası değişiyor ama gene ping çıkıyor.

Nereden yapabilirim Speedtest.comda Frankfurt yok.

Oyunlarda Türkiye serverlarında 20'yi geçmiyor ama sık sık ping çıkıyor Rainbow sık simge gibi Türkiye sunucusu olmayan oyunlarda 80 50 arası değişiyor ama gene ping çıkıyor.
Zaten bunların çoğu aşağı yukarı aynı ping değerlerini veriyor ölçüm yapıp paylaşın.

Dosya Ekleri

• 69F539F9-135F-4FEE-8DAD-28C19528AE90.png
    69F539F9-135F-4FEE-8DAD-28C19528AE90.png
    167,8 KB · Görüntüleme: 49

Technopat Haberler

Geri
Yukarı