Oyunlarda yüksek ping

plowirctz

Yoctopat
Daha fazla  
Videoları 1080p izleyebiliyorum veya herhangi bir indirme yaptığım zaman da sorun yaşamıyorum fakat bugün sabah birdenbire oyunlara girdiğim zaman (herhangi bir oyunda, hiç fark etmiyor) pingim 200-300 arasi ve internetle mi ilgili tam olarak çözemedim. Mobil verim ile bağlandığım zaman da Wi-Fi ile olan pingin aynısını alıyorum web üzerinden biraz araştırma yaptım ama tatmin olabileceğim sonuçlar çıkmadı. Çözüm önerileriniz var mı?

Ping 200-300 ise sıkıntı vardır öncelikle modeminizi reset atmanızı sonra şifresini değiştirmeniz iyi olacaktır. Ev halkı çok yoğun kullanıyorsa kesinlikle ping yapar bunu da göz önünde bulundurun ayrıca DNS ayarınızıda Google DNS yapmanızı tavsiyede ederim fiber internetiniz yoksa evde herkes yoğun kullanıyorsa zaten o pingin olması normaldir zamanında bende yaşadım fibere geçtim 200megabit sabit ping ve çok düşük.

Türk Telekom kullanıyorum

Ping 200-300 ise sıkıntı vardır öncelikle modeminizi reset atmanızı sonra şifresini değiştirmeniz iyi olacaktır. Ev halkı çok yoğun kullanıyorsa kesinlikle ping yapar bunu da göz önünde bulundurun ayrıca DNS ayarınızıda Google DNS yapmanızı tavsiyede ederim fiber internetiniz yoksa evde herkes yoğun kullanıyorsa zaten o pingin olması normaldir zamanında bende yaşadım fibere geçtim 200megabit sabit ping ve çok düşük.
Fiber internet kullanıyorum, daha önce böyle sorunum olmamıştı ilk kez yaşıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı