Oyunlarda yüksek ping

byilkeryilmaz

Decapat
Daha fazla  
Valorant oynarken ping yükseliyor ve lag oluşuyor diğer BF5 oyununda o kadar lag olmuyor.
Bunun sebebi nedir?

Modem alt katta ben yukarı kattayım Xiaomi Wi-Fi adaptör aldım fakat pek işe yaramadı.

Bu problemi nasıl çözerim?

Valorant oynarken ping yükseliyor ve lag oluşuyor diğer BF5 oyununda o kadar lag olmuyor.
Bunun sebebi nedir?

Modem alt katta ben yukarı kattayım Xiaomi Wi-Fi adaptör aldım fakat pek işe yaramadı.

Bu problemi nasıl çözerim?
Rekabetçi oyunlarda düşük ve stabil Ping icin kablolu bağlantı kullanmanız gerekiyor.

Onu kullanmam hiç mümkün değil TurkNet 50 MB internet kullanıyorum TT de 25MB idi ama gene aynı TurkNet'e geçtik hızlandık gene de ping var.

Onu kullanmam mümkün değilden kastınız ne? Kablosuz internet ile modeminiz çok iyi değilse stabil bağlantı sağlamak zor, bunun için üretilmiş oyuncu modemleri var fakat onları bile PC'ye yakın kullanıyorlar, siz hem alt kattaki modemden internet çekiyorsunuz hem araya başka bir router ekleyip iyice pingi arttırıyorsunuz. Ben salondan 5 metrelik kablo ile kendi odamdaki notebookuma kablolu internet çekiyorum evin ortasında Ethernet kablosu gezdiriyorum fakat pingim sabit.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı