Oyunlardaki başarım kasmak mantıklı mı?

KuzeyBayram

Femtopat
Arkadaşlar ben işsiz degilim. Vaktimde bol degil. Ama aldıgım oyunların suyunu çıkarmayı seviyorum. Fulluyorum o yüzden. Sizce bu işsizlik mi her oyunu Full olan bir profil görseniz ne düşünürsünüz siz nasıl oynuyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aga benim öyle bir arkadaşım var bir oyunu bitirmek her şeyi fullemek için uğraşıyor sürekli bağımlılık konusu da kötü oluyor o konuda. Aslında bana yanlış geliyor eğer oyunlara ilgi duyuyorsan öyle bir şey yapmamalısın gelişmeni engeller yeteneklerini körleştirir diğer oyunlara da vakit ayrılmalı bence. Her şeyin tadını alabilirsin böylece aslında tartışmaya açık uzun bir konu yüzeysel bahsettim fikirlerimi ama hiç etkili bir yazı olmadığının farkındayım yine de başka türlü oyunları da deneyip deneyim kazanıp her oyunun zevkini ayrı çıkarabilirsin. Bana göre bu tarz oyuncular zevk aldıklarını zannediyorlar. Halbuki yeteneklerini birçok oyunda geliştirse stratejisini falan, o zaman daha verimli daha zevkli ve daha anlamlı geçer bence saatlerin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı