Oyunlardan Eskisi Gibi Performans Alamamak

Emrecan durmuş

Hectopat
Daha fazla  
Selamun Aleyküm, ekran kartımda son iki gündür aşırı bir FPS düşüşü meydana geldi. Fortnite'de 80 FPS alırken 20-25 FPS'e düştü, diğer oyunlarda da aynı durum söz konusu. Driverim 381.65 kullanıyordum, 391,35'e yükselttim fakat yine aynıydı. Bu sefer 353,62 yaptım yine aynı FPS değerlerini almaya devam ediyorum ve bazen mavi ekran hatası alıyorum. Yardım edebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerinizi belirtin. (İşlemci, Ekran kartı, Bellek, İşletim sistemi ve PSU)
Nvidia'nın en güncel ekran kartı sürücüsünü yükleyin. 397.64

Sistem özelliklerinizi belirtin. (İşlemci, Ekran kartı, Bellek, İşletim sistemi ve PSU)
intel core quad q 9400
4 gb 1333 mhz ram
350 w psu
gtx 560 ti
CPU veya RAM aşırı kullanılıyor olabilir internette videosunu bulabilirsin. Olmazsa çare format veya ekran kartı driverını silip tekrar yüklemek olabilir.
internetten videolara baktım windows deffender ı devre dışı bıraktım ve yer yer disk kulanımları 97 leri buluyor
fakat 397.64 sürümüne baktığımda nvida gtx 600 den aşağısını desteklemediğini görüyorum

Son düzenleme:
Bir çok sebebi olabilir. Benim aklıma ilk başta ısınma geldi. Virüs olabilir işlemciye fazla yüklendigi için FPS düşürebilir. MSI Afterburner ile oyun içi degerleri atabilir misiniz ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı