Oyunlardan sıkılma sorunsalı

Hikaye modundaki araç çeşitliliğinden bahsettim, ya siz Online modunu mu kastettiniz?

Daha fazla yazamayacağım, yoruldum. Bu tartışma başladı çünkü siz RDR 2, GTA 5 ve Last of Us gibi şaheser olan oyunlara başına ''bence'' takısını eklemeden koyduğunuz için oldu. Bu oyunlar sizin iöin iyi olmayabilir ama bu pyunlar standartarın çok çok üstünde oyun dünyasını derinden etkilemiş ve sarsmış yapımlardır. Kısacası siz oyunlara kötü dediniz diye oyunlar kötü olmuyor, ama bu oyunları oynamış dünyadaki çoğu insan için bu oyunlar iyi oyunlardır. Hatta beni sizi ve dünyadaki herkesi bi kenera atın bu oyunlar yinede çok iyi oyunlardır.

GTA 5 > GTA 4. Aslında bu karşılaştırmayı GTA 5'e bir hareket olarak görüyorum.

Harikasın aybi!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…