Oyunlardan soğumak

O kafanızı kurcalayan şeyi bir şekilde halletmelisiniz. Başka şeylere de engel olur o. Özel değilse dinlemek isteriz.
Ebeveynlerimle ilgili sorun yaşıyorum, sözde benim "iyiliğimi" istiyorlar. Her zaman yaşadığım iyilik hikayeleri. Arkadaşlarımla görüşmeme izin vermiyorlar, sinir oluyorum. 3-4 aydır sigarayı bıraktım, ama maalesef yeniden başlamayı düşünüyorum.

@nuruzadeh_hussein bırakmışsanız tekrardan başlamak gibi bir hata yapmayın sakın.

@nuruzadeh_hussein bir sigara ortalama 22-23 TL şu an. Hem paranıza hem sağlığınıza yazık. Onun yerine gidip bir dürüm yiyin.

Demek ki önce stress veren problemleri çözmelisin. Belki de vicdanı olarak problemleri çözmek yerine oyun oynamak rahatsız ediyor olabilir. Gayet normal durumlar. Zamanla düzelir.

Sakın hocam. O parayla neler alınır zaten ekonomi belli. Zurna alın daha mutlu olursunuz fakat sakın sigaraya tekrar başlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…