- Makaleler
- 2
Aynı durum bende de mevcut ama zamanla düzelir büyük ihtimal. Zevk alıp bıraktığım hobimi tekrardan geri başladım.
Ebeveynlerimle ilgili sorun yaşıyorum, sözde benim "iyiliğimi" istiyorlar. Her zaman yaşadığım iyilik hikayeleri. Arkadaşlarımla görüşmeme izin vermiyorlar, sinir oluyorum. 3-4 aydır sigarayı bıraktım, ama maalesef yeniden başlamayı düşünüyorum.O kafanızı kurcalayan şeyi bir şekilde halletmelisiniz. Başka şeylere de engel olur o. Özel değilse dinlemek isteriz.
@nuruzadeh_hussein bırakmışsanız tekrardan başlamak gibi bir hata yapmayın sakın.
Ebeveynlerimle ilgili sorun yaşıyorum, sözde benim "iyiliğimi" istiyorlar. Her zaman yaşadığım iyilik hikayeleri. Arkadaşlarımla görüşmeme izin vermiyorlar, sinir oluyorum. 3-4 aydır sigarayı bıraktım, ama maalesef yeniden başlamayı düşünüyorum.
Hocam Türkiyede yaşamıyorumSakın hocam. O parayla neler alınır zaten ekonomi belli. Zurna alın daha mutlu olursunuz fakat sakın sigaraya tekrar başlamayın.
Yine de sağlık hocam. Değmez.Hocam Türkiyede yaşamıyorum![]()
Evet hocam, düşündüm. Sadece sabırlı olmam gerek, Bir daha teşekkürler düşüncenize göreYine de sağlık hocam. Değmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.