Selam öncelikle. Bir düşüncemi, durumumu size anlatmak istedim. Fikirlerinizi almak amacıyla. Şimdiye kadar gerek sınavlar gerek ev değişikliliği olsun oyunlara ara vermiştim. Ara vermeden önce düşük seviyede de olsa bir bilgisayarım vardı ve CoD, BF, CS:GO, Witcher tarzı oyunları oynuyordum. (Eski serilerini) Yaz gelmesiyle beraber bilgisayar toplamak istedim ve uygun parçaların ne olduklarını araştırdım. Fakat doların yükselmesiyle fiyatların 2 katına kadar çıkması beni gerçekten rahatsız etti. Resmen kazıklanıyormuşum gibi hissettim. Eskiden de teknolojiyi takip ederdim ve 6000 TL bandında GTX 1070 hatta 1080'li sistemler toplayabiliyordu. Bilgisayar işinden vazgeçtim ve konsola yöneldim. Araştırdım farklarına baktım. Öncelikle Türkiye desteğinden ve exclusive kalitesinden dolayı PS4 Pro almaya karar verdim. Fakat ona da baktım ki oyunlar 200 civarı dolaşıyor. Üyeliklerinden dolayı Xbox One X almaya karar verdim. Ama aşırı berbat altyapım yüzünden hayallerim suya düştü. 8 Mbps 50 GB AKK doğru düzgün indirme yapmama rağmen 5 günde AKK'yi aşıyordum. 2-8 arası eski haline de dönmüyordu. İlçede oturuyorum ve durumumuz iyi olmasına rağmen hiçbir yerde 16 Mbps'nin üzerinde altyapı yok. Yani olmayacağına rağmen taşınsak bile durum aynı. Üyelikler güzeldi fakat o oyunları indirmek bana eziyet gibi gelecekti. Gerçekten soğudum bu durumdan. İllaki bir engel çıkıyor. Rahat rahat oyunumu oynayamayacak mıyım ben?