@GhostSoldier
Sea of Thieves oynanış videoları izledim sadece ama bence de 10 numara
herzaman beklerim hocam ben bu aralar BF1 e deli gibi sardım
Ama no-recoil macro vs uyuz ediyor beni.. ( PubG den soğudum mesela, bayadır oynamıyorum)
@warning1903 Bf1 kesin alacağım. 5 baya eleştirildi bakalım nasıl olacak. Macro, hile kullanan kişi zaten oyunda kendine güvenmiyordur. Siz takmayın kafaya.
@GhostSoldier
Hocam macro malesef hile olarak geçmiyor.. Yazılımsal bir etki değil çünkü, donanımsal.. fareye tuş kombinasyonu atama olayı.. ama oyunda etkisi çok büyük tek click ile 4-5 ( ayarınıza göre) mermi atıyorsunuz. ve aynı noktaya.. 0 re-coil..
mesela dünya PubG kill rekorunu elinde tutan bu vietnamlı arkadaşın videosuna bak..
adam göğsünü gere gere videosunu yayınlıyor şu video
şu dakikalardaki ateş etme performansına bak bir de tabiki mermiler nereye gidiyor
adam iyi oynuyor ona lafım yok ama aynı durumda macro olmasa ne olacak
@warning1903 Biliyorum hocam Cs:GO, R6, PubG'de rastlamışlığım var. Bu macro yüzünden M16A4'ün M416'dan farkı yok, AKM hemen hemen sekmiyor. Bir nevi kolaylık diyebiliriz.
Bence dünyanın en iyi oyuncusu.(!) Arkadaş açıklamış zaten.
Şaka bir yana yorumu görünce güldüm. Böyleleri yüzünden tadımızın kaçmasına değmez. (8.10'da ne spray yapmış be)
ya çok haklısın hocam da, ben özellikle BF1 oynarken çok uyuz oluyorum..
adam 300metreden, basit smg ile 0.5 saniyede 1 tık ile 5-6 başarılı hit yapıyor ve ölüyorsun
tek duyduğum ses, yarım saniye içine sıkışmış olarak " puft pıft pıft pıft puft" şeklindeki darbe sesleri
bu arada konun da azıcık dışına çıktık, kusura bakma
@warning1903 Yok hocam muhabbet etmek iyi oluyor zaten konu dışında açtım konuyu. Bf1'i oynamayı çok istemiştim 2-3 saatin üstünde deneyimleyemedim. Memleketimdeki internet kafe de çoğu güncel oyunları oynadım Bf1'in atmosferi bambaşka.
Sizim attığınız yorum da güzelmiş.
Bu 2 gün ödevlerim vs. var cuma akşam tekrar konuşuruz.