Oyunlardan vazgeçmek

İki oyunu da oynadım ve gerçekten güzeller.
27 yaşa kadar evlenmek çok mantıksız geliyor bana unv bitir iş bul birikim yap vs. 27 buluyor, 27 yaklaşırken de bir sew yapın bitti.
Ben evlenmeyi hiç düşünmüyorum. Düğün masrafları 200-300 bin ₺ tutuyor. Ben o parayı verince yine mutsuz olacağım.

Hocam tek oyun la bitse gene neyse.
Bilgisayar fiyatlarına+ oyun fiyatları eklenince eldeki her şeyi satmış oluyoruz.
Ayrıyeten başka hobiler edinmekte sıkıntı
Bir kitap alıyorsun 50 TL.
Bir kutu fişek alıyorsun 150TL.
Bağlama tamiri olmuş 350TL
Vallahi artık dayanamıyorum.

Bilgisayarımda yaşadığım aliasing problemi yüzünden zaten tamamen bıraktım.

Oynamak istediğin oyuna göre değişir tabii ki ama daha ucuza da çok güzel oyunlar var.

Durumlar çok üzücü ya, gerçekten. Ben de param olmadığından ekipman alıp spora başlayamıyorum, başlasam ihtiyacım olan proteini sağlayacak param yok.
Paran olmadığından mı, paran yetmediğinden mi? Param olmadığından diyince insanlar herhangi bir işte bile çalışmadığını düşünebilir çelişkili bir ifade. Çalışıyorsan da yetmiyorsa mantıklı bir ifade olur.

Ben evlenmeyi hiç düşünmüyorum. Düğün masrafları 200-300 bin ₺ tutuyor. Ben o parayı verince yine mutsuz olacağım.
Recep İvedik psikolog sahnesi geldi aklıma.

Değilsiniz. O kadar para harcayacağıma mis gibi tatil yaparım, üstüne evimi dizerim.

Okuldan dolayı yeterince çalışamıyorum, çalışsam da yine yetmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…