Oyunları daha ucuz nasıl temin edebilirim?

Berkay İçöz

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Evet arkadaşlar uğraştık, didindik sistemi topladık derken para sıfırı çekince kaldık ortada. :D Facebook veya türevi platformlarda gruplar var ama güvenemiyorum. Bizim kendi içimizde parça alım-satımı olduğu gibi oyun alım-satımı da var mı acaba?

Red Dead Redemption 2, COD: MW, Detroit Become Human gibi oyunları çok istiyorum lakin okula git-gelidir finalidir bütüdür harcıdır derken bu oyunlara verecek 300'er lirayı gözden çıkaramıyor insan. Yarı fiyatına vesaire getirebilme şansımız var mıdır?

Şimdi baktım hocam, lakin orijinal fiyatlarıyla satılıyor. RDR 2 300 TL, ki Steam'de de aynı fiyat.

Cazip geldi lakin, dolandırılmayız inşallah. :D
Youtube'da çok videosunu gördüm plati.ru'dan alışveriş yapanların gayet normal bir şekilde alıyorlar. Dolandırılsan da en fazla 1-2 öğün aç kalırsın. 😄

Şimdi baktım hocam, lakin orijinal fiyatlarıyla satılıyor. RDR 2 300 TL, ki Steam'de de aynı fiyat.

Cazip geldi lakin, dolandırılmayız inşallah. :D
Hayır sakın ama sakın Plati.ru üzerinden alışveriş yapmayın başkalarının hesabını çalıp ucuza satıyorlar ve ortalama 1 hafta sonra hesapların şifresi değişmiş oluyor ben deneyimledim, arkadaşımın da başına geldi. Biraz mantıklı düşününce 300TL'lik bir oyunu 5 liraya alabiliyorsan o işte vardır bir bit yeniği. Dediğim gibi kesinlikle o siteden alışveriş yapmayın. Oyunfor,Durmaplay,Perdigital,ByNoGame gibi sitelere göz atabilirsiniz.

Hayır sakın ama sakın Plati.ru üzerinden alışveriş yapmayın başkalarının hesabını çalıp ucuza satıyorlar ve ortalama 1 hafta sonra hesapların şifresi değişmiş oluyor ben deneyimledim, arkadaşımın da başına geldi. Biraz mantıklı düşününce 300TL'lik bir oyunu 5 liraya alabiliyorsan o işte vardır bir bit yeniği. Dediğim gibi kesinlikle o siteden alışveriş yapmayın. Oyunfor,Durmaplay,Perdigital,ByNoGame gibi sitelere göz atabilirsiniz.
İşte bahsettiğim de bu bazen oyunlar çalıntı olabiliyor bazen ise steam kodunu falan gönderiyorlar. Çok değişik bir sistemleri var.
Gir
Hesap şeklinde satılıyorsa bulaşmanı tavsiye etmem. %90 çalıntı hesap oluyor. Çoğu satıcı garanti sağlıyor. Hesap giderse yenisini veririm diyor ama riske girmeye, uğraşmaya değmez.
Girdiği risk 10tl falan oluyor işte ama kendisi bilir tabiki.

Deneyeceğim, teşekkür ederim yorumunuz için. :)
O sitede alışveriş yaparken bazı dikkat etmeniz gereken konular bulunuyor. Mesela bir ürünün satış sayısı, hesap şeklinde satılan içeriklerin e-posta adresi değişiyor mu veya aldığın ürüne satıcı garanti veriyor mu veriyorsa ne kadar süre gibi...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı