Çözüldü Oyunları eTail.com.tr üzerinden Steam kodu olarak satın almak mantıklı mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

544148

Centipat
Merhaba, sayın Technopat üyeleri. Herkese iyi sosyaller dilerim. :)

eTail.com.tr diye oyunlar satan ve herkesin önerdiği bir site buldum ve oradan 2 adet oyun aldım beyond Two Souls ve Heavy Rain diye 2 oyun. Normalde 56 TL indirim kodu ile 53 TL olarak satın aldım ve Steam hesabımı bu siteden oyun satın alarak dizmeyi düşünüyorum. Sizce bir sıkıntı yaratır mı? Steam beni böyle yaparsam yasaklar mı? eTail.com.tr bu konuda beni üzer mi? Hesabımı oyunları kod olarak satın alıp dizebilir miyim kalıcı yani Steam dünyadan silinene dek oyunlar kütüphanemde hesabımda kalıcı olarak kalır mı? Yani içim sinerek bu site üzerinden oyunları Steam kodu olarak satın alıp dizebilir miyim? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Bu konudaki mesajlar biraz kafamı karıştırdı bilemiyorum bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim şimdiden cevaplarınız için hepinize teşekkür eder ve iyi günler dilerim iyi sosyaller. :)

Çözüm
Merhaba, oyun kodu olarak satın alırsanız hiçbir şey olmaz. eTail bu ürünleri bedava elde etmiyor, parası ödenmiş oluyor. Ortada aykırı bir durum yok. Sadece Steam'den senede bir kere olsa da düşük fiyatlı oyun satın al derim. Değişip değişmediğini bilemiyorum da Steam'den senede bir kez oyun satın alman lazım, fiyatı fark etmiyor yoksa Steam'deki pazar özelliklerin kısıtlanabilir.
@544148 bir de @Emir M.'nin yorumuna ek olarak yoğunluğa göre kod bazı zamanlarda geç teslim edilebilir de bir günü aşacağını sanmam.

Aynen ben beyond Two Souls ve Heavy Rain oyunlarını satın alırken geceydi yani 1 buçuk 2 ve 2 buçuk civarlarındaydı hemen kodlar geldi sorunsuz kütüphaneme oyunları ekledim ama ne olur ne olmaz bu konuyu açıp sormak istedim oyun satın almaya devam etmek için mesajınızı sayın Technopat yetkililerine rapor ederek çözüm olarak işaretlenmesini rica ettim gerçekten çok teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum. :)

Aynen ben beyond Two Souls ve Heavy Rain oyunlarını satın alırken geceydi yani 1 buçuk 2 ve 2 buçuk civarlarındaydı hemen kodlar geldi sorunsuz kütüphaneme oyunları ekledim ama ne olur ne olmaz bu konuyu açıp sormak istedim oyun satın almaya devam etmek için mesajınızı sayın Technopat yetkililerine rapor ederek çözüm olarak işaretlenmesini rica ettim gerçekten çok teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum. :)
Hocam bende beyond aldım da detroit den sonra sarmadı bitirdiniz mi oyunu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı