Steam Oyunları nasıl iade edilip tekrar alınır?

Dostum arkadaşın dediği o değil sanırım. Papara ile almış fakat Nays daha fazla cashback veriyor. Ürünü iade edip paramı alıp, nays ile tekrar alsam cashback verirmi diye soruyor sanırım.
Ah şimdi anladım. Papara da %10 komisyon var bu arkadaşta iade edip naysın %20 komisyonundan faydalanmak istiyor. Oyunlar 14 günü ve 2 saat oynanmayı geçmediyse iade edilip nays la alınabilir mantıklı.

İade edeceğim oyunları 2 saatten fazla oynamadım. Bir anda birden fazla oyun iade ettiğim için Steam'in iadeyi reddetme şansı var mı? Daha önce deneyen varsa beni de bilgilendirirse çok sevinirim. Teşekkürler, iyi sosyaller.
Aynı anda 20 tane oyun iade ettim. Hepsini kabul ettiler.

Oyunun kaç tane olduğu önemli değil 2 saatten az oynadıysan ve üzerinden 15 gün geçmediyse her türlü iadeyi alıyor. Fakat steam bunun kötü niyetli bir davranış olduğunu düşünüp birşey yaparmı bilemem.

%20 para iadeli duruma gelince tam emin olmamakla birlikte sanırım para iadesi olduğunda sana verdikleri cashback'i silerler.

Hocam pek sanmam. Cashbacki geri alırlar. Aynısını Papara'da denediğimde cashback geri alınmıştı. Muhtemelen Nays'ta da öyledir.

Hocam öncelikle kırk yıl düşünsek şeytanın aklına gelmez böyle bir fikir. Ama farkedilirse cashbackin geri alınacağını düşünüyorum.

Cashback’i geri alırlar.

Oyun iade olduğu zaman Nays'ta sana verdiği komisyonu geri alıyor.

Tek zeki siz değilsiniz hocam. İade alınınca cashback siliniyor.
Hocam yanlış anlamışsınız cashback’in geri alınacağını bende biliyorum. Beni tek doğru anlayan bir kişi çıktı 😂
Dostum arkadaşın dediği o değil sanırım. Papara ile almış fakat Nays daha fazla cashback veriyor. Ürünü iade edip paramı alıp, nays ile tekrar alsam cashback verirmi diye soruyor sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı